star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonalmádi

  • 254 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 826 m²

    telek

Vételár:

174,99 millió Ft

Eladó ház Balatonalmádi

  • 254 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 826 m² telek

  • Eladó ház Balatonalmádi

  • 254m²


Ár:

174 999 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2018
Szintek
2
Szobák száma
7

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

BALATONALMÁDI FELKAPOTT RÉSZÉN, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ KÍNÁLUNK ELADÁSRA 4 ÉVE ÉPÜLT IGÉNYES LAKÓINGATLANT KIVÁLÓ ADOTTSÁGOKKAL. TÁGAS, VILÁGOS NAGY TEREK, REMEK ELRENDEZÉS, MODERN MEGOLDÁSOK JELLEMZIK A HÁZAT. LEHET  AKÁR NAGYOBB CSALÁD  ÁLOMOTTHONA ÉS JÖVEDELMEZŐ BEFEKTETÉST IS EGYBEN. 
AZ ÉPÜLET 3 BEJÁRATTAL RENDELKEZIK, AZ ALSÓ ÉS FELSŐ SZINT KÜLÖN-KÜLÖN IS HASZNÁLHATÓ ÉS HASZNOSÍTHATÓ, EGYMÁSTÓL ELSZEPARÁLT, DE BELSŐ LÉPCSŐHÁZON KERESZTÜL ÁTJÁRHATÓ. 
A FÖLDSZINTI TÁGAS ELŐTÉREN KERESZTÜL JUTUNK AZ 50 NM-ES LAKÓTÉRBE, AHOL FELSZERELT KONYHA, KÉNYELMES ÉTKEZŐ ÉS ÓRIÁS NAPPALI VAN EGY LÉGTÉRBEN. EZEN KÍVÜL MEGTALÁLHATÓ 3 SZOBA, 12,5 NM-ES FÜRDŐ HELYISÉG, KÜLÖN WC. A LÉPCSŐHÁZ, AMI A FELSŐ SZINTRE VISZ, KÜLSŐ ÉS BELSŐ BEJÁRATON KERESZTÜL IS MEGKÖZELÍTHETŐ. A SZÜLŐI HÁLÓ SAJÁT GARDRÓBBAL ÉS KÜLÖN BEJÁRATTAL RENDELKEZIK.
A NAGY BELMAGASSÁGÚ TETŐTÉRBEN IGAZÁN KOMFORTOSAN ÉREZHETJÜK MAGUNKAT A RENGETEG TERMÉSZETES FÉNYNEK ÉS MAGASÍTOTT FALAZATNAK KÖSZÖNHETŐEN. ITT 4 SZOBA PLUSZ NAPPALI, TEAKONYHA, FÜRDŐ ÉS FEDETT TERASZ TALÁLHATÓ.
AZ INGATLAN KANDALLÓVAL FELSZERELT, AMI AZ EGÉSZ ALSÓ SZINTET BEFŰTI, EZEN KÍVÜL ELEKTROMOS PANELEKKEL ELLÁTOTT (TÁVOLRÓL IS MŰKÖDTETHETŐ). MINDÉT LAKÁS KÜLÖN-KÜLÖN IS LÉGKONDÍCIONÁLT. AZ EGÉSZ INGATLAN HÁROMRÉTEGŰ MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓKKAL, REDŐNYÖKKEL, MINŐSÉGI, MÉRETRE SZABOTT BEÉPÍTETT BÚTOROKKAL ÉS IGÉNYES BURKOLATOKKAL VAN ELLÁTVA.
A TELKEN BELÜL 2 AUTÓNAK ALKALMAS NYITOTT GARÁZS TALÁLHATÓ, A HÁZ ELŐTT PEDIG TOVÁBBI PARKOLÓHELYEK TALÁLHAÓAK. A KERTBEN AUTOMATA ÖNTÖZŐRENDSZER MŰKÖDIK.
KIVÁLÓ VÁLASZTÁS, REMEK LEHETŐSÉG CSALÁDOKNAK, TÖBB GENERÁCIÓNAK, VÁLLALKOZÁSOKNAK, AKÁR OTTHONT, NYARALÓT, BEFEKTETÉST VAGY ÜDÜLŐT SZERETNÉNEK VÁSÁROLNI. LEGYEN ÖNÉ EZ A KIVÁLÓ INGATLAN
TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT ÉS A MEGTEKINTÉS ÜGYÉBEN KERESSE IRODÁNKAT: LAKÁSKULCS INGATLAN IRODA, BALATONFÜRED, ARANYHÍD SÉTÁNY 8. AURA HOMES TÁRSASHÁZ NYUGATI OLDAL


Elhelyezkedés

Balatonalmádi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6462365


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6462365

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó balatonalmádi családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 254 m², míg a hozzá tartozó teleké 826 m². További jellemzői: az építés éve 2018. A családi ház ára 174,99 millió Ft, négyzetméter ára 688 972 Ft, ami a balatonalmádi átlaghoz képest 25%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Valkó Ágnes referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6462365. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonalmádi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.