star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonalmádi

  • 85 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 500 m²

    telek

Vételár:

62,9 millió Ft

Eladó ház Balatonalmádi

  • 85 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 500 m² telek

  • Eladó ház Balatonalmádi

  • 85m²


Ár:

62 900 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődő!

Balatonalmádiban lenyűgöző lehetőséget kínálunk Önnek. Egy csodás ikerház formájában, ami 85 nm-es, tégla építésű és egy 500nm-es telek tartozik hozzá.

Az ingatlan szinte teljes egészében műanyag nyílászárókkal rendelkezik, így a fény és a hő maximálisan betölti az otthonát. Részben alápincézett.

A fűtést gázkonvektorok biztosítják, amelyek hatékonyan és gazdaságosan tartják melegen az otthont.

A ház földszint, plusz emeletes:

Egy fedett teraszról léphetünk be a házba, ahol már most elképzelheti, hogyan élvezi a reggeli kávét a friss levegőn. Majd az előszobából nyílik, egy konyha-étkező, egy nappali, egy kamra, illetve egy külön mellékhelyiség. A nappaliból egy fantasztikus hátsóterasz nyílik.

Az előszobából jutunk fel az emeletre, ahol három szoba és egy fürdő-mellékhelyiség található. A nagyszoba erkélyéről lenyűgöző kilátás nyílik a Balatonra, így itt minden pillanatban élvezheti a természet csodáit.

A kert végében egy kis faház található, amely tökéletesen alkalmas kerékpárok és kerti eszközök tárolására. Emellett hatalmas gyepesített a terület, amely számtalan lehetőséget rejt magában, akár kültéri medence vagy grillsarok kialakítására vagy bármi egyébre, amit az új szerencsés tulajdonos szeretne.

Ez az ingatlan kiváló választás lehet állandó lakhatásra egész évben, vagy apartmanként is funkcionálhat.

Ne várjon tovább, mert ez az álomesély egy pillanat alatt elszállhat! Lépjen velünk kapcsolatba, és segítünk megtekinteni az ingatlant, hogy saját szemével is láthassa ezt a csodát.

Hívjon bátran és egyeztessen időpontot, erre a kivételes lehetőségre velem.


Elhelyezkedés

Balatonalmádi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6539397


+36 70

Ingatlannet kód: NET6539397


Az általad megtekintett eladó balatonalmádi ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m², míg a hozzá tartozó teleké 500 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkoló. Az ikerház ára 62,9 millió Ft, négyzetméter ára 740 000 Ft, ami a balatonalmádi átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Albrecht Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6539397. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonalmádi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.