star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonalmádi

  • 140 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 702 m²

    telek

Vételár:

258 millió Ft

Eladó ház Balatonalmádi

  • 140 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 702 m² telek

  • Eladó ház Balatonalmádi

  • 140m²


Ár:

258 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2023
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Az épület modern stílusban épült, prémium minőségű anyagokból, amelyek a jövőben is hosszú távú kényelmet és értéket nyújthatnak. A nagy ablakok és a teraszok lehetővé teszik, hogy élvezze a gyönyörű panorámát a Balatonra és a környező erdőre. A kert is szépen gondozott, és számos kényelmi funkcióval rendelkezik, mint például az automata locsolóberendezés és a hangulatvilágítás.Gondosan tervezett és kivitelezett, és kiváló lehetőséget kínál a csendes, luxus életstílust kereső családok vagy párok számára.Közművek: Az ingatlanban elérhetőek a következő közművek: víz, villany, csatorna bevezetve, valamint gáz is rendelkezésre áll az udvarban. Ez biztosítja a mindennapi kényelmet és funkcionalitást az ingatlanban.Építés éve: Az ingatlan 2023-ban épült, ami azt jelenti, hogy viszonylag új és modern épületről van szó. Az új építésű ingatlanok jellemzően kevesebb karbantartást igényelnek, és a legfrissebb technológiákat és szigetelési módszereket alkalmazzák.Építőanyag: Az épület építéséhez kerámia-kompozit anyagokat használtak. Ez olyan anyag, amely kiváló tartósságot és hőszigetelést biztosít.Szigetelés: Az épület homlokzatán 20 cm vastag Austrotherm Grafit hőszigetelés található. Ez hatékony hőszigetelést biztosít, ami segít az energiahatékonyságban és a komfortban.Tető: A tető cserépből készült, amely hagyományos és tartós tetőburkolat.Födém: A födém monolit vasbetonból készült, ami stabil és tartós szerkezetet biztosít az épület számára.Nyílászárók: Az ingatlan műanyag nyílászárókkal rendelkezik, amelyek 3 rétegű üvegezéssel vannak ellátva. Ez hatékony hőszigetelést és hangszigetelést biztosít.Melegvíz rendszer: Az ingatlanban melegvíz ellátását levegő-víz hőszivattyúval ellátott elektromos üzemű tárolós rendszerű vízmelegítő biztosítja. Ez egy energiatakarékos és hatékony melegvíz rendszer.Padlóburkolat: Az ingatlanban SPC (Stone Plastic Composite) padlóburkolat található, amely melegburkolat és vízálló tulajdonságokkal rendelkezik.Térburkolat: Az udvar fagyálló kerámia burkolattal rendelkezik, amely tartós és könnyen karbantartható.Parkolás: A parkolás az ingatlan területén, a kertben megoldott, ami kényelmes és biztonságos parkolási lehetőséget biztosít.Az ingatlan egyedülálló lehetőséget kínál a gyönyörű Balatonalmádi Öreghegyen. Ha az ingatlan felkeltette érdeklődésüket, és szeretnének többet megtudni, vagy személyesen megtekinteni ezt a kivételes otthont,keressenek bizalommal.


Elhelyezkedés

Balatonalmádi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6577458


+36 30

Ingatlannet kód: NET6577458


Az általad megtekintett eladó balatonalmádi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 702 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 258 millió Ft, négyzetméter ára 1 842 857 Ft, ami a balatonalmádi átlaghoz képest 49%-kal magasabb. Az ingatlant Csóka Laura hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6577458. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonalmádi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.