star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonberény

  • 180 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 787 m²

    telek

Vételár:

204,16 millió Ft

Eladó ház Balatonberény

  • 180 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 787 m² telek

  • Eladó ház Balatonberény

  • 180m²


Ár:

204 169 410 Ft

Építés éve
2004
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Balatonberény központhoz közeli részén hangulatos, vintage ház eladó, élhető, közel 800 nm-es telken, külön bejáratú kis apartmannal.

Az összesen 180 nm lakótérrel rendelkező házikó fő része tágas amerikai nappaliból, 17 nm-es fedett teraszból, 3 normál méretű hálóból, (melyek közül az egyikben szauna is található) fürdőből, vendégtoalettből, háztartási helységből és 20 nm-es garázsból áll.
Az ingatlanból is, de kívülről is megközelíthető egy 40 nm-es kis apartman, melyben amerikai nappali, terasz, háló, fürdő került betervezésre.
Nagyobb gyermeknek, idős szülőknek tökéletes megoldás, hogy együtt, de mégis külön élhessenek a különböző generációk, vagy akár ki is adható.Az ingatlan fűtése főként vízteres cserépkályhával megoldott, de aki gázkazánnal szeretne fűteni egy gombnyomással és radiátorokkal az is megoldható.

A házra napelem is került, így rezsije minimális. Hűtő-fűtő klíma és riasztó is került a házba. Kábel tv, Internet elérhető.

Aki költözni szeretne, bútort sem kell vennie, hiszen azokkal együtt kerül értékesítésre.Ide csak saját személyes tárgyait kell hoznia! A Balaton gépkocsival 4 perc alatt érhető el.
Kérdés esetén keressen!

Referencia szám: HZ058589


Elhelyezkedés

Balatonberény


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6611909


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6611909

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó balatonberényi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 787 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 204,16 millió Ft, négyzetméter ára 1 134 275 Ft, ami a balatonberényi átlaghoz képest 47%-kal magasabb. Az ingatlant Halasi-Horváth Linda referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611909. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonberény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.