star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonboglár

  • 130 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 287 m²

    telek

Vételár:

88 millió Ft

Eladó ház Balatonboglár

  • 130 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 287 m² telek

  • Eladó ház Balatonboglár

  • 130m²


Ár:

88 000 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
3
Fűtés
elektromos

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Balatonboglár frekventált, víz közeli utcájában, a szabad strandtól, a vízparttól mintegy 200 méterre, kivételes adottságokkal rendelkező hőszigetelt téglából 2021-ben újonnan épült 130 négyzetméter alapterületű három egységből álló energia takarékos ingatlant.Kettő apartman és egy stúdió lakás. Mindháromban amerikai konyhás nappali, hálószoba és fürdőszoba alkotják a helyiségeket. A fűtés infra panelekkel, illetve hűtő-fűtő klímával történik. A meleg vizet villany bojlerek adják. Az ingatlan társasházzá alakítása folyamatban van. Három gépjármű részére zárt parkoló biztosított. Fedett teraszok, szabadtéri sütési főzési lehetőség kialakításra került.Jelenleg bérlők lakják, az új tulajdonos azonnali bevételi forrással bírhat. Igény esetén megegyezéssel a telek hátsó részében lévő 55 négyzetméteres nyaraló is megvásárolható. A telek méreténél/ 878 nm/ fogva további bővítésre is lehetőséget ad. Bevásárlási, szórakozási lehetőségek, orvosi rendelők a közvetlen közelben találhatók. Szeretné megvásárolni? Kevés a pénze?
Irodánk teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosít, CSOK, banki hitelezés és biztosítási ügyekben! Keresse velünk az ajánlatokat, ígérjük, szakavatott munkatársaink megtalálják Önnek a legjobbat!
Az ingatlan megvásárlásához állunk rendelkezésére, a szerződéskötéshez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészíttetésében. Megtekintésért hívjon a megadott telefonszámon.


Elhelyezkedés

Balatonboglár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6441180


SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6441180

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó balatonboglári családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 287 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 88 millió Ft, négyzetméter ára 676 923 Ft, ami a balatonboglári átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Varga Zoltán referens a SH INGATLAN Somogy-Home Bt. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6441180. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonboglár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.