star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonboglár

  • 160 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 740 m²

    telek

Vételár:

149 millió Ft

Eladó ház Balatonboglár

  • 160 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 740 m² telek

  • Eladó ház Balatonboglár

  • 160m²


Ár:

149 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
5
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Balatonbogláron, a villa soron, a Platán strand közelében, a város szívében, egy 740 négyzetméteres telken az 1980-as évek elején téglából, igényesen megépített 160 négyzetméter hasznos lakóterű, kétszintes családi házat. Szemet gyönyörködtető, melegséget sugárzó ingatlan a telek közepén épült, előtte virágos kert. Déli tájolású, napfényes terasz, polgári, tágas nappali, közlekedő, konyha, fürdőszoba, hálószoba, lépcsőház és kamra alkotják az alsó szint helyiségeit. A felső szintre egy kiválóan megépített, zajtalan lépcsőn jutunk fel. Itt kettő erkélyes hálószoba, egy keleti hálószoba, egy kisebb dolgozó szoba,konyha, fürdő, wc található. Az erkélyről látható a Balaton és az északi part. Gyönyörűen karbantartott fa parkettásak a szobák. A fűtést gáz kandalló és konvektorok, a meleg vizet villany bojler biztosítja. A nyílászárók hőszigeteltek, fából készültek. Az ablakok és a bejárat zsalugáteres. A falak vastagok, alacsony rezsiköltséggel fenntartható a családi ház. Az udvaron garázs, tároló és fedett grillező szolgálja a kényelmet. Bevásárlási, szórakozási lehetőségek, közintézmények rövid sétával elérhetők. A Platán strand három percnyire található. Akár nyaralónak, két generációs családi háznak kitűnő lehetőség. Szeretné megvásárolni? Kevés a pénze? Irodánk teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosít, CSOK, banki hitelezés és biztosítási ügyekben! Keresse velünk az ajánlatokat, ígérjük, szakavatott munkatársaink megtalálják Önnek a legjobbat!
Az ingatlan megvásárlásához állunk rendelkezésére, a szerződéskötéshez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészíttetésében.


Elhelyezkedés

Balatonboglár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6453457


SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6453457

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó balatonboglári családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 37 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 740 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 149 millió Ft, négyzetméter ára 931 250 Ft, ami a balatonboglári átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Varga Zoltán referens a SH INGATLAN Somogy-Home Bt. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6453457. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonboglár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.