star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonboglár

  • 431 m²

    alapterület
  • 11

    szoba
  • 1 132 m²

    telek

Vételár:

295 millió Ft

Eladó ház Balatonboglár

  • 431 m² alapterület
  • 11 szoba
  • 1 132 m² telek

  • Eladó ház Balatonboglár

  • 431m²


Ár:

295 000 000 Ft

Építés éve
1982
Szintek
3
Szobák száma
11
Fűtés
gáz (központi)

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Balatonboglár központjában, a vízparttól mintegy 500 méterre, egy 1132 négyzetméteres telken, az 1980-as években téglából épült, folyamatosan karbantartott, időközben, 2007-ben, mind műszakilag és esztétikailag is felújított 431 négyzetméter hasznos lakóterű a tulajdoni lapon " lakóház, udvar" megnevezésű, az előző évben társasházzá nyilvánított, hat összkomfortos apartmanból álló ingatlant. A földszinten jelenleg egy pékség, kávézó üzlethelyiség üzemel. Mellette kettő 4 személyes apartman. Az első szinten három apartman, egy hat személyes kettő szobás, egy három személyes egy szobás és egy négy személyes egyszobás lakrész került kialakításra. A harmadik szinten jelenleg a tulajdonos és családja lakik egy négy szobás lakásban. Valamennyi apartmanhoz konyha,fürdőszoba, erkély tartozik. A fűtést egy vadonatúj gáz kazán biztosítja, a meleg víz ellátás gáz bojlerről történik. Az ingatlanhoz tartozik egy 150 négyzetméteres melléképület, melyben a welness részleg került kialakításra. 10 személyes finn szauna, 7 személyes jakuzzi, valamint a kiszolgáló szociális helyiségek. az udvaron helyet kapott egy 9x3 méteres úszómedence, grillezők és pergolák. tíz autó részére tudunk zárt parkolót biztosítani. Az ingatlan jelenleg vendégházként üzemel egész szezonra telt házas foglalással. amennyiben megvásárolná, a bevezetett vendégkört és megegyezés alapján a teljes berendezést adjuk. Remek elhelyezkedése révén, minden rövid sétával elérhető /közintézmények, bevásárlási, szórakozási lehetőségek, éttermek, szabad strandok, szabadtéri színpadok, a várdombi kalandpark stb. Hihetetlen kedvező áron kínáljuk!
Amennyiben elnyerte a tetszését kérem hívjon a megadott telefonszámon hogy megmutathassam.
Irodánk teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosít, CSOK, banki hitelezés és biztosítási ügyekben! Keresse velünk az ajánlatokat, ígérjük, szakavatott munkatársaink megtalálják Önnek a legjobbat!
Az ingatlan megvásárlásához állunk rendelkezésére, a szerződéskötéshez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészíttetésében.


Elhelyezkedés

Balatonboglár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6483140


SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6483140

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó balatonboglári családi ház 11 szobával rendelkezik (ebből 11 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 431 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 132 m². További jellemzői: az építés éve 1982, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 295 millió Ft, négyzetméter ára 684 455 Ft, ami a balatonboglári átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Varga Zoltán referens a SH INGATLAN Somogy-Home Bt. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6483140. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonboglár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.