star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonboglár

  • 150 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 608 m²

    telek

Vételár:

96 millió Ft

Eladó ház Balatonboglár

  • 150 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 608 m² telek

  • Eladó ház Balatonboglár

  • 150m²


Ár:

96 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Balatonboglár központi részén 150 m2-es családi ház eladó!

Eladásra kínálom Balatonbogláron elhelyezkedő 608 m2-es telken lévő házat. Az ingatlan a Balatontól 250 m-re helyezkedik el, évek óta bevezetett szálláshelyként működik, folyamatos vendégforgalommal, amely az adás-vétel után átadásra kerül a tulajdonostól.
A kétszintes ingatlanban 3 lakórész található egymástól független bejárattal. A földszinti részen, egy kisebb apartman és a tulajdonos által lakott nagyobb lakás található.
A földszinti apartmanhoz egy szoba, konyha, fürdő, wc és külön udvari rész tartozik. A tulajdonos által lakott lakásban pedig egy hálószoba, egy tágas nappali, nagy konyha étkezővel, külön fürdő és wc, egy közlekedő és egy terasz egybekötve téli kerttel. Az emeleti részen szintén külön álló apartman lett kialakítva, amely két szobát, konyhát, fürdőt és wc-t tartalmaz, és saját terasszal rendelkezik. A tágas udvaron több gépkocsi parkolására is lehetőség van. A fűtés vegyestüzelésű kazánnal történik, kiegészítésként van hőtárolós villanykályha és hűtő-fűtő klíma. A gáz nincs az ingatlanba bevezetve, de az utcában viszont megtalálható. Az épület jól megközelíthető helyen található, rövid sétával vagy kerékpározással elérhető szinte valamennyi Balatonboglár és Balatonlelle közintézmény, bevásárlóközpont, több szabad strand, parti sétány és kikötő.

Kiválóan alkalmas üzleti célra, fizető vendéglátásra vagy több generációs együttéléshez és nyaraláshoz is. Az ingatlan nagyon jó helyen van és sok lehetőséget rejt magában. Per, igény és tehermentes.

Ha felkeltette az ingatlan az érdeklődését és megtalálta a tökéletes otthont, de nem áll a rendelkezésére a teljes vételár, szükség esetén igénybe veheti a Fundamenta Ingatlan Extra Kamat Kondíciónkat is, amely fix 6,9-7,9 % között igényelhető. Keressen bizalommal telefonon!


Elhelyezkedés

Balatonboglár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6511631


+36 70

Ingatlannet kód: NET6511631


Az általad megtekintett eladó balatonboglári családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 608 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 96 millió Ft, négyzetméter ára 640 000 Ft, ami a balatonboglári átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Somogyvári Andrea referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6511631. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonboglár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.