star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonboglár

  • 420 m²

    alapterület
  • 12

    szoba
  • 2 015 m²

    telek

Vételár:

471,50 millió Ft

Eladó ház Balatonboglár

  • 420 m² alapterület
  • 12 szoba
  • 2 015 m² telek

  • Eladó ház Balatonboglár

  • 420m²


Ár:

471 504 000 Ft

Építés éve
2015
Szintek
2
Szobák száma
12
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

A LIDO HOME BALATONLELLE megvételre kínál BALATONBOGLÁRON egy ritkaságnak számító apartmanházat.

Balatonboglár nyugati szélén, a közkedvelt Jankovich telepen került felépítésre a minden igényt kielégítő apartmanház.
Gyönyürű környezet, igényesen kialakított udvar, 10X6 méteres medence, kültéri fedett konyha jellemzi az ingatlant.
A 2015 négyzetméteres telek közepén, az utca szinttől magasabban került felépítésre a ház. Körbejárható, a minden oldalon lévő ablakok miatt nagyon világosak és naposak a belső helyiségek. Körben, mindkét szinten több terasz és erkély található. Innen gyönyörködhetünk a felső erkélyről látható Balatoni panorámában és a szépen kialakított, különleges növényekkel beültetett kertben.
Az ingatlanban 7 apartman került kialakításra, melyek különböző méretűek. Mindegyiket magas műszaki tartalom és kiváló kivitelezés jellemzi. Használható saját állandó lakhatásra és a vendégeink külön elszállásolására. Alkalmas több generáció együttélésére vagy üzletszerű hasznosításra is! Az elhelyezkedése és a kiváló műszaki tartalom miatt üzemeltethető apartmanházként is. Az épületben található bútorok és berendezések a vételár részét képezik.
Az ingatlan télen is használható, fűtéséről külön szabályozható padlófűtés, és minden apartmanba felszerelt klíma gondoskodik.
A melegvizet villanyboylerek szolgáltatják.
Az udvar körbekerített, egyik részére gyümölcsfákat ültettek, de több autó részére is alkalmas autó beállók kerültek kialakításra.
Az udvaron található medence és egy fedett nyári konyha teszi kellemessé az itt tartózkodást.
Ráadásként a telek mellett húzódó Nyugati csatornán motorcsónakkal elérhetjük a Balatont, ami mindösszesen 140 méter távolságra található. Horgászatra vagy csak csónakázásra a Balatonon a saját kertünkből indulhatunk.
Az autópálya felhajtó 2 km távolságra található.
Az ingatlan egyedisége és elhelyezkedése miatt kiválóan hasznosítható vállalti üdülőnek is!

Amennyiben a LIDO HOME BALATONBOGLÁR által 1902-es számon megvételre kínált BALATONBOGLÁRI CSALÁDI HÁZ vagy bármely, a kínálatunkban szereplő CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
LIDO HOME-Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Balatonboglár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6553544


Tóthné Gelencsér Rózsa

Tóthné Gelencsér Rózsa

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lido Home Balatonboglár

Lido Home Balatonboglár

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6553544

Tóthné Gelencsér Rózsa

Tóthné Gelencsér Rózsa

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lido Home Balatonboglár

Lido Home Balatonboglár

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó balatonboglári családi ház 12 szobával rendelkezik (ebből 12 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 420 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 015 m². További jellemzői: az építés éve 2015, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 471,50 millió Ft, négyzetméter ára 1 122 629 Ft, ami a balatonboglári átlaghoz képest 39%-kal magasabb. Az ingatlant Tóthné Gelencsér Rózsa referens a Lido Home Balatonboglár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6553544. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonboglár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.