star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonederics

  • 140 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 020 m²

    telek

Vételár:

149,99 millió Ft

Eladó ház Balatonederics

  • 140 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 020 m² telek

  • Eladó ház Balatonederics

  • 140m²


Ár:

149 999 000 Ft

Építés éve
2021
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
padlófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

ÁRCSÖKKENÉS! Örök balatoni panorámás, energiatakarékos, egyedi tervezésű, jó elosztású lakóházat kínálok eladásra a Balaton nyugati kapujában Balatonedericsen.
A telek 1020 m2 körpanorámás a tanúhegyekre, Balatonra és a Keszthelyi -hegységre, összközműves, ipari áram bevezetve, gáz a telken belül van. Enyhén emelkedős, teraszos kialakítású, utcafronti kerítést már csak lécezni kell.
A kertbe gyümölcsfák lettek ültetve, sziklakert és 4 db magaságyás lett kialakítva.
Az ingatlan környezetében újszerű és igényes házak épültek, az utca nyugodt, csendes.

A ház 2021-ben N+F 30-as Porotherm téglából készült grafit szigeteléssel, XPS aljzat kiegyenlítéssel. A tető cseréppel fedett.
Egy része alatt pince húzódik ahol a kazánház, bojler lett elhelyezve.
Az épület 140 m2-es, szinte körbesüti a nap, a 120x150 cm-es német gyártmányú nyílászáróknak köszönhetően nagyon világos.
Helyiségek: közlekedő, 3 kényelmes hálószoba, 1 kádas, 1 tusolós fürdőszoba, külön toalett, kamra, tágas amerikai konyha-étkező-nappali dél-nyugati terasz kapcsolattal. Innen egyből kiléphetünk a páratlan kilátással rendelkező kertbe.. Az étkező falait kézzel készített tégla-lapok teszik egyedivé. Különlegesség, hogy a teljesen felszerelt konyhából/nappaliból tökéletes szemmagasságban látható a Szigligeti-vár, a Badacsony és a Balaton.

A fűtés A+ fatüzelésű kazánnal lehetséges, melyhez 1000 literes puffertartály tartozik.
A meleg vizet 200 literes villanybojler szolgáltatja nyáron, télen a kazánról üzemel.
A konyha-étkező-nappaliban, valamint a két fürdőszobában padlófűtés, míg a szobákban radiátorok adják a meleget.
A háznak nagyon kedvező a rezsiköltsége, kb. 18 ezer forint/hó, a téli fűtés kb. 120 ezer forint.
Az udvaron a pince bejárata előtt akár két autó is parkolhat.
A vételár kifizetése után azonnal költözhető, falusi CSOK felvehető rá.

Az ingatlant ajánlanám állandó otthonnak úgy az idősebb mint a fiatalabb korosztálynak, vagy nyaralónak a panorámája, elhelyezkedése, újszerű állapota miatt egyaránt.
A jövőt nézve kiváló befektetés hiszen itt - a csend, nyugalom zöld környezet, jó levegő - minden adott ahhoz, hogy Ön kipihenhesse magát! Lehet kertészkedni, veteményezni, zamatos bort inni!
Vendégek érkezése esetén kiváló lehetőség, hogy a ház feletti Borkertben a borozás és a tájban való gyönyörködés mellett vacsorázhat is a kemencés és bográcsos finomságokból.

Amennyiben Ön ezt az ingatlant válassza, megkíméli magát a felújítással járó sok idegeskedéstől és munkától.

Autóval 5 percen belül elérhető a községben élelmiszerbolt, presszó, virágbolt, zöldséges, posta, orvosi, fogorvosi rendelő, buszmegálló, vasútállomás, benzinkút, valamint az egyedi panorámát nyújtó családbarát strand is.
A község folyamatosan szépül, jó az infrastruktúra, közbiztonság. Idegenforgalmi fejlődését az Afrika Múzeumnak és a Csodabogyós barlangnak is köszönheti. A falu alatt húzódó kerékpárúton körbetekerhetjük a Balatont. Negyedórás autóúttal elérhető Szigliget, Badacsony, Tapolca, Keszthely, Hévíz. A szomszédos településeken egész nyáron programok, fesztiválok várják az idelátogató turistákat és helyi lakosokat.

Ausztria felől, ill. Budapestről is könnyen megközelíthető, a község a 84-es és a 71-es főközlekedési utak találkozásánál fekszik. Ha fontos, hogy elérhető távolságban legyen egy-két város, de ideális az lenne, ha állandó nyugalomban és harmóniában tölthetné a napjait, akkor ez az ingatlan ideális választás lehet Önnek!

Várom hívását, nézzük meg együtt!

A beltér:

Tágas, világos helyiségek, egész nap fényárban úszik a ház a benapozás és a nagy nyílászáróknak köszönhetően.
Jó elosztás, 3 nagy szoba, 2 fürdőszoba, hatalmas panorámás terasz.

A környékről:

Rengeteg látnivaló és program közül lehet választani.
Szigliget, Badacsony, Sümeg, Tapolca, Keszthely, Hévíz a közelben.


Elhelyezkedés

Balatonederics


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6525234


+36 30

Ingatlannet kód: NET6525234

Az általad megtekintett eladó balatonedericsi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 020 m². További jellemzői: az építés éve 2021, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 149,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 071 421 Ft, ami a balatonedericsi átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Sáfár Judit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6525234. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonederics ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.