star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonendréd

  • 85 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 844 m²

    telek

Vételár:

39,5 millió Ft

Eladó ház Balatonendréd

  • 85 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 844 m² telek

  • Eladó ház Balatonendréd

  • 85m²


Ár:

39 500 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

Balatonendréden, Családias Környezetben, Felújított Ház Eladó!
Eladásra kínáljuk ezt a hangulatos házikót, mely ideális választás lehet azok számára, akik szeretnék élvezni a balatonendrédi csendes környezetet. Az ingatlan hatalmas telekkel, egy nagy házzal, fedett terasszal rendelkezik. Megtalálható egy ideális külön álló garázs épület is.
Ingatlan jellemzői:

-Lakótér: 85 m2
-Telek terület: 1844 m2
-Szobák: 3
-Fürdőszobák: 2
-Vályog falazatú, konyha téglából hozzáépítve
-Gázkonvektoros fűtés
-Belül teljes körű felújításon esett át
-Hatalmas fedett terasz, ideális kerti összejövetelekhez
-Különálló garázs a gépjárműve biztonságos tárolásához

Környék és Elhelyezkedés:
Az ingatlan egy csendes utcában található, családias környezetben. Balatonendréd kiváló választás lehet azoknak, akik szeretnék élvezni a természet közelségét és egy nyugodt, barátságos helyszínt.
Ár: 39 500 000 Ft
Ha szeretnél további információkat, vagy megtekintenéd az ingatlant, kérjük, vedd fel velem a kapcsolatot. Hívj a megadott telefonszámon, vagy írj e-mailt.
+36 70 418 2569
dominik.todor@lidohome.hu
Az ingatlan azonnal költözhető, és ideális otthona lehet annak, aki egy barátságos környezetben szeretné élvezni a balatonendrédi életet.
Lido Home - Ingatlanok egy életen át !


Elhelyezkedés

Balatonendréd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6614993


+36 70

Ingatlannet kód: NET6614993

Az általad megtekintett eladó balatonendrédi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 844 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 39,5 millió Ft, négyzetméter ára 464 706 Ft, ami a balatonendrédi átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tódor Dominik referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6614993. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonendréd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.