star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonfőkajár

  • 104 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 943 m²

    telek

Vételár:

65 millió Ft

Eladó ház Balatonfőkajár

  • 104 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 943 m² telek

  • Eladó ház Balatonfőkajár

  • 104m²


Ár:

65 000 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes

Az ingatlanról:

Balatonfőkajáron könnyűszerkezetes, energiatakarékos iker ház eladó.

Az ikerház két különálló családi ház, házankét 104 m2.

1.ház ára: 68.500.000,- Ft
2.ház ára: 65.000.000,- Ft

A családi házakat legmodernebb technológiákat vonultatják fel, mint a hőszivattyús hűtés-fűtés, melyhez napelemek is biztosítják az energiaellátást, így a nyári hűtés és a téli fűtés költségmentes! Az ikerházak modern technologiával épülnek meg, a külső falak szendvicspanelből készülnek, kívülről 10 cm-es hungarocel szigetelést kap, a belső részen pedig egy üveggyapot réteget kap a fal, gipszkarton borítás kerül. A belső falak gipszkartonból és üveggyapotból kerül kialakításra.

A családi házakba előtér, 3 hálószoba, gardróbszoba, nappali, amerikai konyha, 2 fürdőszoba, toalett, és háztartási helyiség kerül kialakításra .

A házakhoz tartozik egy 3,62 m2-es és 20,92 m2-es terasz .

Műszaki adatok:
- Napelem rendszer
- Hőszivattyús klíma gondoskodik a fűtésről, a hűtésről illetve a fürdőszobákban elektromos padlófűtés van
- Melegvízellátásért villanybojler, illetve a napelem rendszer felel
- 3 rétegű műanyag nyílászárók
- Elektromos alumínium redőny
- Távirányítós kapu
- Felső kategóriás felhasznált anyagok
- Kiváló minőségű beltéri ajtók, szaniterek, szerelvények

További információkért keressen bizalommal! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 345358


Elhelyezkedés

Balatonfőkajár, Balatonfőkajár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6491127


+36 30

Ingatlannet kód: NET6491127

Az általad megtekintett eladó balatonfőkajári (Balatonfőkajár) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 104 m², míg a hozzá tartozó teleké 943 m². További jellemzői: a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 65 millió Ft, négyzetméter ára 625 000 Ft, ami a balatonfőkajári átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Országh Eszter referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6491127. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfőkajár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.