star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonfüred, Központ

  • 91 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 236 m²

    telek

Vételár:

158 millió Ft

Eladó ház Balatonfüred, Központ

  • 91 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 236 m² telek

  • Eladó ház Balatonfüred, Központ

  • 91m²


Ár:

158 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1970
Szintek
3
Szobák száma
6 (3 + 3)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cserépkályha
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Örökpanorámás, belvárosközeli, 3 lakrészes, 91 m2-es ház 1236 m2 telken Balatonfüreden

A Figula Pincészet szomszédságában, sétatávolságra a belvárostól eladó örökpanorámás, nagy telken egy kiváló állapotú, nagy lehetőségeket magában rejtő ház akár összeköltözőknek, nagycsaládos nyaralóknak vagy jószemű befektetőknek.

A beltér:

A TELEK:
A belterületté vont, 3 oldalról új kerítéssel körbevett, elektromos kapun keresztül megközelíthető, telek összesen 1236 m2. Minimum telekméret 1100 m2, beépíthetősége 15%. Mivel a jelenlegi ház mellett még kb. 120 m2 építhető rá, valódi kuriózum a környéken.
Örökpanorámás, hosszanti, déli oldalával a Balatonra néz, a rövidebbet a Balatonfelvidék lankái ölelik körbe. Nagyrészén pázsit és gyümölcsfa áll, és egy beton alapra épült faház, mely jelenleg műhelyként szolgál. A másik oldalon a ház, melynek teraszszint alatti garázsa az épület másik felének alapjául szolgálhat. A látványtervet a fotók között találja.

A HÁZ:
A tégla épület jellegzetes, aszimmetrikus formáját jól kiegészíti az esztétikus kőborítás, mely a hőtartó képességet is növeli. A lakórészeket összese 36,5 m2 terasz veszi körbe, melyekre minden szinten külső lépcsőn jutunk fel. Csodás panoráma nyílik innen a Balatonra.
A földszinten egy nappali-étkező, két hálószoba, konyha és egy fürdő kapott helyet. Ez összesen 46 m2. Az emeleten egy konyha-étkező, két szoba, és egy wc-s, sarokkádas fürdő található, összesen 30 m2. A lakrész mellett 17 m2 pakolható padlástér fekszik.
Ezen kívül egy 10 m2-es szuterén minigarzon is kialakításra került, mely az udvar felől közelíthető meg. A garázs 29 m2, három részre tagolt, melyek közül az egyikben wc és tusoló is található.
Az emeleti nyílászárók már kicserélésre kerültek hőszigetelt, minőségi fa ablakokra, melyek a földszinti részhez is rendelkezésre állnak. Biztonsági ajtók őrzik a nyugalmat.
Az ingatlan per- és tehermentes.

MŰSZAKI ADATOK:
- 1970-ben épült, tégla épület, pala tető, beton alap, kőborítás
- épület 3 szint, összesen 91 m2 lakótér, 36,5 m2 terasz, 17 m2 padlástér, 29 m2 garázs
- telek 1236 m2, 3 fázisú, új bekötésű áram, víz, csatorna, gáz az utcában
- fszt: 2 szoba, konyha, fürdő, étkező-nappali (46 m2)
- emelet: konyhaétkező, 2 szoba, fürdő, padlástér (30 m2)
- szuterén minigarzon (10 m2)
- melléképület (faház)
- 5 cm nikecell szigetelés
- 2 db elektromos bojler, cserépkályha, kandalló, 2 kémény, emeleten klíma
- gyönyörű parketta és hidegburkolat
- elektromos kapu

A környékről:

LOKÁCIÓ:
Balatonfüred az egyik legszebb települése az északi régiónak, a Balaton gyöngyszeme. Mind kulturális élete, hagyományai, fekvése az egyik legkiemelkedőbb célpontja a pihenni és minőségi életet élni vágyóknak. A Balatonfelvidék számos látnivalót és programot biztosít, a vulkanikus vidéken termő szőlő biztosítja a gasztroturizmust.
A ház csendes, nyugodt, levegős utcában fekszik, 2 perc sétára a belvárostól. A közelben bevásárlási lehetőség, a mindennapi életet szolgáló intézmények, gyógyszertár, orvos, iskola, óvoda és helyi termékeket kínáló csarnok található.

Amennyiben hitelre van szüksége, a Fundamenta akár 3,9%-os kölcsönt nyújthat terveihez. Teljeskörű ügyintézéssel állunk rendelkezésére.

Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bátran!


Elhelyezkedés

Balatonfüred, Központ


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6645410


+36 20

Ingatlannet kód: NET6645410


Az általad megtekintett eladó Balatonfüred, központi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 3 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 91 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 236 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cserépkályha. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 158 millió Ft, négyzetméter ára 1 736 264 Ft, ami a balatonfüredi átlaghoz képest 37%-kal magasabb. Az ingatlant Hegyesi Judit referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645410. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfüred, Központ ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.