star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonfüred

  • 104 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 550 m²

    telek

Vételár:

185 millió Ft

Eladó ház Balatonfüred

  • 104 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 550 m² telek

  • Eladó ház Balatonfüred

  • 104m²


Ár:

185 000 000 Ft

Építés éve
1976
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A LIDO HOME Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a kétszintes részpanorámás családi házat Balatonfüred csendes városrészében.

- Osztatlan közös tulajdonú, használati megosztási szerződéssel rendezett telken található az ingatlan, a saját telekrész 550 m2-es, a másik lakóingatlannal csak a garázsnál szomszédos.
- A ház hasznos alapterülete 115 m2.
- Fűtése gáz, de a nappaliban található egy igényesen kialakított cserépkályha is.
- Az ingatlan 2021-ben jelentős felújításon esett át, mely során sor került a belső burkolatok cseréjére, festésre, háromrétegű nyílászárók beépítésére, hűtő-fűtő klímák behelyezésére.
- A kaputól egy rózsák övezte kis ösvényen léphetünk a ház előtti, rendezett kertbe, melyben megtalálhatjuk a pihenés vagy aktív kikapcsolódás számtalan lehetőségét. A kertben egy kis szerszámtároló, játszótér és szaletli található.
- A garázsban egy autó fér el, valamint a kapunál lévő kocsibeálló egy további autó parkolására alkalmas.
- Az emeleten két terasz található, az egyikről a Balaton hullámai is láthatók.
- A pince kialakítása igényes borozó hangulatára emlékeztet.
- A közelben található posta, bolt, játszótér. A városközpont autóval öt perc alatt megközelíthető.
- A város egyik népszerű fürdőhelye, az Esterházy-strand 1,4 km-re található.
- Az ingatlan otthonnak, nyaralónak egyaránt alkalmas, ugyanakkor kiváló befektetési lehetőség is a Balaton közelsége miatt.

Ha a vásárláshoz hitelben is gondolkodik, keresse kollégámat, aki díjmentes, banksemleges hitelügyinézéssel áll rendelkezésére!
Amennyiben a balatonfüredi kétszintes részpanorámás családi ház, vagy bármely más, kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen a megadott elérhetőségek bármelyikén!

LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Előszoba
6.5m²
Pince
27m²
Szoba
14m²
Közlekedő
2.5m²
Szoba
7m²
Szoba
18m²
Szoba
14m²
Előszoba
2.5m²
Terasz
3m²
Szoba
14m²
Közlekedő
4.5m²
Szoba
28m²
Terasz
16m²
Fürdőszoba
5m²
Fürdőszoba
5m²
Konyha
9.5m²

Elhelyezkedés

Balatonfüred


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6565457


+36 30

Ingatlannet kód: NET6565457


Az általad megtekintett eladó balatonfüredi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 104 m², míg a hozzá tartozó teleké 550 m². További jellemzői: az építés éve 1976, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 185 millió Ft, négyzetméter ára 1 778 846 Ft, ami a balatonfüredi átlaghoz képest 38%-kal magasabb. Az ingatlant Csapó András referens a Lido Home Balatonalmádi irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6565457. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.