star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonfüred

  • 272 m²

    alapterület
  • 12

    szoba

Vételár:

155 millió Ft

Eladó ház Balatonfüred

  • 272 m² alapterület
  • 12 szoba

  • Eladó ház Balatonfüred

  • 272m²


Ár:

155 000 000 Ft

Szobák száma
12
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Legyen Öné Balatonfüred egyik különleges, értékes ingatlana! A 3 szintes, parkosított kerttel rendelkező rezidencia páratlan lehetőséget nyújt azoknak, akik a régi eleganciát szeretik.

A kedvelt utcában található, nagyméretű, jelenleg 12 szobás családi házunk kiváló ár/érték arányban várja Önt. Felsorolhatatlan, hogy hányféle hasznosításra alkalmas ez az ingatlan a felújítás után:
☀️ nagyszerű, elegáns otthona lehet akár több családnak is
☀️ az üdülőrészhez való közelsége miatt kiválóan alkalmas vendégháznak
☀️ akár oktatási vagy egészségügyi központként is szolgálhat
☀️ csendes vállalkozói tevékenységre is tökéletes

AZ ÉPÜLET:
A házban a hatalmas nappalin kívül 11 hálószoba van, és szintenként egy, illetve az emeleten kettő tágas fürdőszoba. Az emeleti fürdőket egy optimális méretű FINN SZAUNA is izgalmassá teszi.
A jól átgondolt, a tereket a lehető legjobban kihasználó, alapos tervezés után kb. 30 évvel ezelőtt nyerte el jelenlegi formáját az épület, így legtöbb helyisége mára alapos ráncfelvarrásra szorul, hogy a meglevő eleganciája modernebb formát öltsön. Bizonyára új tulajdonosát is le fogják nyűgözni a HATALMAS nyílászárói, amin keresztül szinte az összes helyiségből gyönyörködhetünk a csodás, kíváncsi szemek elől védett, parkosított kertjében, a 4-5 méteresre megnőtt, kerítésként is funkcionáló leylandi ciprusokban, és az emeletről megcsillanó BALATONBAN és TIHANYI kilátásban.

A műszakilag karbantartott FA nyílászárókat ZSALUGÁTER védi meg az időjárás kedvezőtlen hatásától, azonban a hangulatos, nagyméretű, kertkapcsolatos terasz elegáns kőkorlátja, valamint a terasz utólagos beépítése felújításra/javításra szorul.

A lakószint kb. 100 m2, elrendezése nagyon praktikus, a nagy ablakokkal, extra térszervezéssel kialakított, NAGY, VILÁGOS és OTTHONOS nappali, étkező és a konyha együtt, mégis külön került kialakításra, míg egy nagy fürdőszoba és 2 hálószoba is helyet kapott. A fürdőszobán kívül egy vendég WC is a kényelmet szolgálja, valamint a terasz egy része is beépítésre került.

A felső szint egy kényelmes, betonlépcsőn közelíthető meg, ahol 5 hálószoba és a 2, szaunás fürdőszoba került kialakításra. 4 halószoba erkélyes, ahol TIHANY mindegyikről látható.

A tervezésnél nagy hangsúlyt fektettek a tárolók kialakítására, így a kb. 83 m2-es alsó szinten a kertkapcsolatos, közösségi térként hasznosított 30 m2-es "termen" kívül praktikus tárolóhelységek, és szolgálati hálóhelyiségek kerültek kialakításra, önálló bejárattal, fürdőszobával és egy kis teakonyhával.
A félszuterén szinten került kialakításra egy helyiség a gépészetnek is, itt található az évente karbantartott gázkazán és a 2 nagy villanybojler is.

A TELEK:
Szabályos, téglalap alakú telek, amelyen a ház északi oldala az utcafront közelében van, így a telek belső területe az utca felől egyáltalán nem belátható. A közepétől enyhén lejt, így a ház nyugati, kert felőli oldaláról teljes értékű szintként közelíthető meg a szuterén szint.

LOKÁCIÓ:
Nyugodt, kertvárosi környezet, alacsony forgalmú utca,mégis központi elhelyezkedés jellemzi, így akár gépkocsi nélkül is kényelmes otthona lehet az új tulajdonosának is.
200 méteren belül megtalálható az arácsi ALDI és a vasútállomás, de sétatávolságra található a TAGORE sétány és a 2 nagy STRAND is.
Parkolás a saját udvarban kialakított, több autó számára alkalmas kocsibeállón,a házhoz épített garázsban, valamint ingyenesen az utcán is lehetséges.

Az ingatlanról a valósághű megtekintés érdekében VIDEÓ készült. Amennyiben honlapunkon (FüredIMMO) nézi ezt a hirdetést, úgy a lap alján megtekintheti, ha más hirdető portálon, akkor kérésre szívesen MEGKÜLDJÜK Önnek.

Ügyvédi és mérnöki háttérrel, ingyenes és banksemleges hitelügyintézéssel segítjük a gyors és korrekt adásvételeket, igény esetén akár hétvégén is.

Keressen minket elérhetőségeinken, vagy lépjen be irodánkba ( FüredIMMO, Balatonfüred, Köztársaság u 6 Utcafront)


Elhelyezkedés

Balatonfüred


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6585753


+36 30

Ingatlannet kód: NET6585753


Az általad megtekintett eladó balatonfüredi családi ház 12 szobával rendelkezik (ebből 12 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 272 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 155 millió Ft, négyzetméter ára 569 853 Ft, ami a balatonfüredi átlaghoz képest 48%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rácz Virág hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6585753. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.