star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonfüred

  • 180 m²

    alapterület
  • 6

    szoba

Vételár:

99 millió Ft

Eladó ház Balatonfüred

  • 180 m² alapterület
  • 6 szoba

  • Eladó ház Balatonfüred

  • 180m²


Ár:

99 000 000 Ft

Szobák száma
6
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Nagy méretű, 3 szintes, kétgenerációs sorház, MEGHÖKKENTŐ panorámával szinte az egész Balatonra!

☀️ KIVÁLÓ ÁR: ~522.000 Ft/ m2 áron lakás sincs Balatonfüreden
☀️ GYÖNYÖRŰ PANORÁMA: Már a lakószintről is lenyűgöző panorámában gyönyörködhetünk, amely a Balatonra és a városra nyújt gyönyörű kilátást.
☀️ BŐVÍTHETŐ: A padlás még beépíthető
☀️ RENDKÍVÜLI BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG: Jelenleg is 2 lakásra van bontva, amely szezonális vagy akár hossz távú albérleti lehetőséget is biztosíthat. Az ingatlan környezete és elhelyezkedése miatt értéke folyamatosan növekedni fog, így hosszú távú befektetésként is ideális.

Az ingatlan Balatonfüreden, a Fehér templom fölött, nagyon csendes, ZÖLDÖVEZETI részen található.

Ajánlom ezt az ingatlant azoknak, akiknek nem a kert a fontos, hanem inkább töltik a szabadidejüket egy gyönyörű panorámával rendelkező teraszon, mint hogy füvet nyírnának.
A széles balatoni panorámához nem kell lábujjhegyre állni, az ülve is csodás a teraszról, de még a konyhából is látszik.Örök és elvehetetlen kilátás van a városra, a Balatonra Akarattyától Sajkodon át.

Fontos, hogy a háznak csak egy minimális kertrésze van a bejárat felőli oldalon, mint előkert, ami alkalmas 2 gépkocsi parkolására, azonban az északi oldalon nincs és nem is lehet kerítést tenni a szomszéd sorházrészek közé.

Helyiségek:

Földszint (85 m2) : aknás hatalmas GARÁZS+ egy külön 2 szobás LAKRÉSZ (konyha-nappali, háló, fürdő,WC), előtér
Lakószint (65 m2): konyha + étkező+ kamra+ nappali+ fürdő+ WC + 24-es TERASZ
Emelet (71 m2): 3 hálószoba+fürdő+WC+ konyha

Főbb adatok:

~ cirkófűtés, de a vegyes tüzelésű kazán is használható
~ vezérelt áram is rendelkezésre áll
~ műanyag ablakok, redőnnyel, némelyik szúnyoghálóval (tetőablak fa)
~ nagyon jó szerkezeti állapotban van
~ a kis lakrész külön teljesen külön bejáratú
~ kedves szomszédok, kb 20 éve élnek itt
~ közelben óvoda, iskola, orvosi rendelő, templom, helyi járat, ABC, zöldséges, pékség, kirándulóhelyek

Érdemes megnézni ezt a házat, mert ugyan nem a mai trendeknek felelnek meg a burkolatai, de kimondottan jó állapotú, és kis költséggel, elsősorban esztétikai felújítással nagyszerű otthona lehet egy nagy családnak is.

Az ingatlanról a valósághű megtekintés érdekében VIDEÓ készült. Amennyiben honlapunkon (FüredIMMO) nézi ezt a hirdetést, úgy a lap alján megtekintheti, ha más hirdető portálon, akkor kérésre szívesen MEGKÜLDJÜK Önnek.

Ügyvédi és mérnöki háttérrel, ingyenes és banksemleges hitelügyintézéssel segítjük a gyors és korrekt adásvételeket, igény esetén akár hétvégén is.

Keressen minket elérhetőségeinken, vagy lépjen be irodánkba ( FüredIMMO, Balatonfüred,Köztársaság u 6 Utcafront)


Elhelyezkedés

Balatonfüred


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6615817


+36 30

Ingatlannet kód: NET6615817


Az általad megtekintett eladó balatonfüredi sorház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A sorházról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A sorház ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 550 000 Ft, ami a balatonfüredi átlaghoz képest 36%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rácz Virág hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6615817. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.