star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonfüred

  • 210 m²

    alapterület
  • 650 m²

    telek

Vételár:

265 millió Ft

Eladó ház Balatonfüred

  • 210 m² alapterület
  • 650 m² telek

  • Eladó ház Balatonfüred

  • 210m²


Ár:

265 000 000 Ft

Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

BALATONFÜREDEN, A VÁROS FELETT, ÖRÖK PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓ!
Mediterrán hangulatú ingatlan, kertje szép, rendezett, minden pontjáról a csodálatos panorámában gyönyörködhetünk, levendulával , örökzöldekkel boritott, 
Az épület födszinti  részéről is zavartalan kilátás fogad.Fedett nagy terasz a nyári hónapokban az élettér fontos helyszine, az épület nyugati oldalán fedett grillező, vagy akár a jakuzzi is elfér.A déli terasz panoráma üveggel kapcsolódik a tágas nappalihoz, konyha, étkező, hálószoba, fürdőszoba, nyugati tájolású télikert, tároló és műszaki helység a földszinti rész lakótere.
Az emeletet belső lépcsőn tudjuk megközeliteni, déli tájolású nappali nagy terasz kapcsolattal, fürdőszoba, és 2 tágas hálószoba nyújtja lakói kényelmét.
Az épület kiegészitője 2 autóbeálló hellyel rendelkező garázs és egy hangulatos borpince.A műszaki helységben kapott helyet a gázkazán , a radiátoros fűtéshez , valamint a lakó részekben még plusz 3 cserépkályha adja az otthon melegét. Az ingatlan folyamatosan karbantartott, felújitott.
Ajánlanám ezt a remek adottságú ingatlant azon érdeklőőinknek, akik Balatonfüred legszebb részén szeretnének élni, reggelente ébredéskor a Balaton látványában gyönyörködve kezdeni a napot és a mindig változó szinű tó tükrének csodálatos szineivel zárni a napot a panorámás teraszon.
A megtekintés egyeztetésére legyen kedves hivni irodánk munkatársát a +36 304506590-es telefonszámon.


Elhelyezkedés

Balatonfüred


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6627512


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6627512

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 210 m², míg a hozzá tartozó teleké 650 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A családi ház ára 265 millió Ft, négyzetméter ára 1 261 905 Ft, ami a balatonfüredi átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Éhardt Gyöngyi referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6627512. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.