star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonfüred

  • 150 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 620 m²

    telek

Vételár:

269 millió Ft

Eladó ház Balatonfüred

  • 150 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 620 m² telek

  • Eladó ház Balatonfüred

  • 150m²


Ár:

269 000 000 Ft

Építés éve
2024
Szintek
2
Szobák száma
4
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Balatonfüred gyönyörű panorámás részén a György-hegyen szép családi házas övezetben eladó Balatoni és Tihanyi panorámás családi ház medencével mindössze 269 MFT-ért!
A projekt keretében a hatalmas 2630m2-es telken két különálló kétszintes ház épül,2-3 hónapon belül kész is van. Ezekben összesen négy önálló lakás belső kétszintes ikerház is kialakíthatő vagy igény szerint a jelenlegi állapot még megengedi, hogy 2 önálló családi házként folytatódjon tovább. Mivel a nagy telek 2 utcafrontos, így a házak teljesen leszeparálhatóak egymástól.
Meghirdetett lakás helyiségei:
Földszinten: nappali-étkező, konyha, hálószoba, fürdőszoba, küön wc, tároló, gépészeti-háztartási helyiség, hatalmas méretű teraszok, feszített víztükrű medence
Emelet:2 db hálószoba, 2 db fürdőszoba, külön wc,közlekedő, panorámás terasz
Az ingatlanok fűtését és hűtését az egyik legkorszerűbb megoldás, egy rendkívülgazdaságosan üzemelő levegő-víz hőszivattyús rendszer szolgáltatja, melyakár távolról, okostelefonról is vezérelhető.
Mindkét épületből gyönyörű panoráma tárul elénk Tihanyra és a Balatonra.
A házak körüli nagy méretű területek és tágas kényelmes teraszok.
Alaprajzi elrendezése rendkívül átgondolt jó, a helyiségek tágasak,jó benapozottságúak, a szintek belső lépcsővel összekötöttek.  A falakra 15 cm-es dryvit hőszigetelés került. A földszintiés a tetőtéri teraszokról örökpanoráma nyílik a Balatonra és a Tihanyi-félszigetre egyaránt.A földszinti teraszának meghosszabbításában egy feszített víztükrű, betonozott, fóliázott úszómedence épült.A balatoni panoráma a medencéből is élvezhető lesz.
Bővebb információ, alaprajzok, megtekintés, értékesítés:
LAKÁSKULCS INGATLAN, 8230 BALATONFÜRED, ARANYHÍD SÉTÁNY 8.


Elhelyezkedés

Balatonfüred


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6640316


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6640316

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó balatonfüredi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 620 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla. A családi ház ára 269 millió Ft, négyzetméter ára 1 793 333 Ft, ami a balatonfüredi átlaghoz képest 38%-kal magasabb. Az ingatlant Ávor Zsuzsa referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640316. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.