star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonfüred

  • 160 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 650 m²

    telek

Vételár:

265 millió Ft

Eladó ház Balatonfüred

  • 160 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 650 m² telek

  • Eladó ház Balatonfüred

  • 160m²


Ár:

265 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
2
Szobák száma
6 (5 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
szén-fa (egyéb)

Az ingatlanról:

ÖRÖKPANORÁMÁS HÁZ BALATONFÜRED EGYIK LEGSZEBB RÉSZÉN ELADÓ

A ház Balatonfüreden ,a Péter-hegyen található,ahonnan gyönyörű panoráma tárul elénk.Már a kapun belépve megpillanthatjuk a Balatont és a Tihanyi-félszigetet.A kert legnagyobb része és a ház mindkét szintje panorámás.

Ennek az ingatlannak a legnagyobb előnye az,hogy a panoráma VALÓBAN ÖRÖK,ugyanis elhelyezkedésénél fogva nem lehet elé építeni.További előnye a háznak,hogy közepes méretének köszönhetően meghitt otthont adhat mind pároknak,mind gyermekes családoknak.
Az ingatlan sok lehetőséget rejt magában,aminek a kihasználása csak a tulajdonos ízlésétől függ.A kert alkalmas gyümölcsfák ültetésére is,de egy medence is jól mutatna a ház keleti oldalán,ahonnét pazar panoráma nyílik a Balatonra és a Tihanyi-félszigetre.
A 20 négyzetméteres teraszon elköltheti vacsoráját a barátai körében egy nagy asztalt körülülve is,de egy jakuzziban lubickolva is-nem megfeledkezve közben a csodás kilátásról…
Az otthon melegét gázfűtés és 3 hangulatos cserépkályha szolgáltatja.
A házhoz tartozik két garázs automata kapuval.
A kétszintes ház egy 650 nm-es telken helyezkedik el.Közel 30 éve az otthonunk és 5 éve egy nagy felújításon esett át,ami a tetőcserétől kezdve a ház külső szigetelésén át,új fürdőig és konyháig még sok mindent magába foglal…
A ház alsó szintjén,a nappaliból nyílik egy 20nm-es fedett terasz.Az emeleten egy ugyanilyen méretű,nyitott terasz van,ahonnét elbűvölő kilátás nyílik a Balatonra.

Igény esetén,nagyon kevés átalakítással,a ház két szintje két külön lakrésszé alakítható.
Néhány perces sétával elérhető bolt,cukrászda,posta,buszmegálló,de 20 perc alatt a Tagore sétányig is eljutunk gyalog.
Bármi kérdés még felmerül Önben,esetleg több képet szeretne a ház valamelyik részéről látni,keressen bátran,állok szíves rendelkezésére!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Panorámás.


Elhelyezkedés

Balatonfüred, Fülöp József utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6647360


+36 30

Ingatlannet kód: NET6647360


Az általad megtekintett eladó balatonfüredi (Fülöp József utca) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 650 m². További jellemzői: a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A családi ház ára 265 millió Ft, négyzetméter ára 1 656 250 Ft, ami a balatonfüredi átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Hüll Andrea referens az Otthon Csoport irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647360. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.