star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonkenese

  • 222 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 816 m²

    telek

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó ház Balatonkenese

  • 222 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 816 m² telek

  • Eladó ház Balatonkenese

  • 222m²


Ár:

69 900 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
2
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A LIDO HOME BALATONALMÁDI INGATLANIRODA eladásra kínálja Balatonakarattyán, a Magasparttal szemben ezt a kétszintes, 6 szobás családi házat. A ház lokációja kiváló, alapterülete 222 m2 és 822 m2-es telken helyezkedik el.
Kitűnő választás akár nyaralót, akár családi házat keres, vagy befektetőként panzió, illetve üzlethelyiség kialakításában gondolkodik!
A duplakomfortos, felújítandó ház a '70-es években épült, két bejárattal rendelkezik: egyik az utcafrontról nyílik, a másik oldalt a kert felől. Az utcafronti bejárathoz lépcsőn jutunk fel és egy teraszra érkezünk. Ez a bejárat teszi az ingatlant alkalmassá üzleti célú használatra is.
A ház földszintjén és emeletén egyaránt egy nappali, 2 hálószoba és fürdőszoba+WC található, melyek a közlekedőből nyílnak. A földszinten található még egy konyha+étkező, kamra, kazánház és egy vendég WC. Az emeletre beltéri lépcsőn jutunk fel. Az emeleti nappaliból léphetünk ki a 12 m2-es erkélyre, ahonnan a Magaspart parkjára láthatunk.
A házhoz tartozik több tároló és egy garázs is. A kert rendezésre szorul, ősfák és kerti tó, valamint egy grillezéshez alkalmas sütögető található benne.
Főbb jellemzők:
- a ház tégla építésű
- a tető héjazat pala
- fűtéséről egy kondenzációs gázkazán ÉS egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik
- a hőleadásért radiátorok felelnek
- a meleg vizet villanybojler biztosítja
- a nyílászárók az emeleten hő- és hangszigetelt műanyagok, szúnyoghálóval és redőnnyel felszereltek, a földszinten fából készültek
- 3x16 A plusz éjszakai áram
- az emeleti fürdőszoba sarokkáddal, a földszinti sarokkáddal és zuhanyfülkével felszerelt
- a falak festettek, néhol dísztapétával borítottak, a lábazat és a mennyezet a közlekedőkben lambériával borított
- a szobákban eredeti fa parketta vagy laminált padló, a többi helyiségben járólap
Ajánlom többgyermekes családoknak Balaton parti csendes otthon vagy nyaraló gyanánt, befektetőknek idegenforgalmi célra vagy üzlethelyiség kialakításához. Ha befektetőként gondolkodik, ne hagyja ki ezt a páratlan ajánlatot!
Ha a vásárláshoz hitelben is gondolkodik, keresse kollégámat, aki díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.
Amennyiben ez az ingatlan, vagy bármely más, kínálatunkban szereplő telek, ház, vagy lakás felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeim bármelyikén.
Lido Home - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Wc
7.8m²
Szoba
15.1m²
Szoba
27.4m²
Szoba
8m²
Szoba
12.4m²
Szoba
19.8m²
Szoba
15m²
Közlekedő
17.8m²
Erkély
12m²
Konyha
5.1m²
Kamra
3.6m²
Terasz
12m²
Fürdőszoba
4.1m²
Közlekedő
20.2m²
Fürdőszoba
6.8m²
étkező
11.1m²
Szoba
32.1m²
Szoba
16.2m²

Elhelyezkedés

Balatonkenese


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6448862


+36 30

Ingatlannet kód: NET6448862


Az általad megtekintett eladó balatonkenesei családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 222 m², míg a hozzá tartozó teleké 816 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 314 865 Ft, ami a balatonkenesei átlaghoz képest 63%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ádám Szilvia referens a Lido Home Balatonalmádi irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6448862. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonkenese ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.