star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonkeresztúr

  • 95 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 987 m²

    telek

Vételár:

64,99 millió Ft

Eladó ház Balatonkeresztúr

  • 95 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 987 m² telek

  • Eladó ház Balatonkeresztúr

  • 95m²


Ár:

64 990 000 Ft

Építés éve
1930
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Teljes körűen felújított családi ház Balatonkeresztúron, gyönyörű kerttel!

Eladásra kínáljuk ezt a teljesen felújított családi házat Somogy vármegyében, a Balaton déli partján, Balatonkeresztúron.Az 1930 körül, téglából épült, polgári stílusú családi házat jelenlegi tulajdonosai 2002-ben vásárolták meg és ettől kezdve folyamatos felújításokon esett át az ingatlan. Többek között kicserélték a nyílászárókat, a villanyvezetékeket, a hideg és meleg burkolatokat, szigetelték a ház északi oldalát, valamint a tetőt is felújították.A 100 nm alapterületű ház fűtése többféleképpen is megoldott. Részben gázzal, másrészt a roppant elegáns külsővel rendelkező NortArt Adax wifi norvég okos panelekkel.A nyári időszakban a műanyag nyílászárókra felszerelt redőnyök és egy LG hűtő/fűtő klíma teszi komfortossá a házban élők életét.

Az ingatlan per,- és tehermentes. A ház berendezésének sorsa az eladóval történő egyeztetéstől függ.A 987 nm-es telken pince, garázs, tárolók és kerti kiülő is helyet kapott.A csodásan megtervezett és folyamatosan karbantartott udvarban, termő gyümölcsbokrok és fák vannak.

A többnyire évelő növények és bokrok mellett a tulajdonosok 2 téglából készült magas ágyást is építettek, melyek bármilyen zöldségféle megtermelésére alkalmasak.

A település infrastruktúrája nagyon fejlett. Iskola, óvoda, bölcsőde, boltok, buszmegállók, vasútállomás, hajókikötő és sportlétesítmények is találhatók a közelben.

Keressen bizalommal a hét bármely napján!


Elhelyezkedés

Balatonkeresztúr, Csatornapart utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6578634


+36 30

Ingatlannet kód: NET6578634

Az általad megtekintett eladó balatonkeresztúri (Csatornapart utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m², míg a hozzá tartozó teleké 987 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 64,99 millió Ft, négyzetméter ára 684 105 Ft, ami a balatonkeresztúri átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Papp Kitti referens a Fonyód irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6578634. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonkeresztúr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.