star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonlelle

  • 200 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 665 m²

    telek

Vételár:

146 millió Ft

Eladó ház Balatonlelle

  • 200 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 665 m² telek

  • Eladó ház Balatonlelle

  • 200m²


Ár:

146 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
2
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára

Balatonlelle nyugati részén családi ház eladó

Az ingatlan a Balatontól 250m-re helyezkedik el, évek óta bevezetett szálláshelyként működik folyamatos vendég forgalommal, amely az adás-vétel után átadásra kerül a tulajdonostól.
Az ingatlan jól megközelíthető helyen található, rövid sétával vagy kerékpározással elérhető szinte valamennyi közintézmény ,gyógyszertár, buszpályaudvar, vasútállomás, bevásárló központ, szabad strand, éttermek, és szórakozó helyek. 2016-ban teljes körűen fel lett újítva az ingatlan, és azóta is folyamatosan karbantartott. A kétszintes ingatlanban 7 szoba, 9 fürdőszoba és wc, 2 konyha, 1 nappali található benne. A földszint és a tetőtér külön használható külső feljáróval. A fő épület mögött egy fedett terasszal ellátott apartman került kialakításra amelyben egy szoba, konyha étkező, fürdőszoba és wc, helységeket foglal magában. Az ingatlant teljes berendezéssel kínáljuk.
A tágas udvaron több gépkocsi parkolására is lehetőség van, illetve grillező , kerti kiülő, és a gyerekek részére kerti játékok állnak rendelkezésre.
Kiválóan alkalmas üzleti célra, fizető vendéglátásra vagy több generációs együttéléshez és nyaraláshoz is. Az ingatlan nagyon jó helyen van és sok lehetőséget rejt magában. Per- igény és tehermentes.

Ha felkeltette az ingatlan az érdeklődését és megtalálta a tökéletes otthont, de nem áll a rendelkezésére a teljes vételár szükség esetén igénybe veheti a Fundamenta Ingatlan Extra Kamat Kondíciónkat is amely fix 6,9-7,9% között igényelhető. Keressen bizalommal telefonon.


Elhelyezkedés

Balatonlelle, Rákóczi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6511629


+36 70

Ingatlannet kód: NET6511629

Az általad megtekintett eladó balatonlellei (Rákóczi út) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m², míg a hozzá tartozó teleké 665 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 146 millió Ft, négyzetméter ára 730 000 Ft, ami a balatonlellei átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Somogyvári Andrea referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6511629. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonlelle ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.