star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonlelle

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 2 000 m²

    telek

Vételár:

135 millió Ft

Eladó ház Balatonlelle

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 2 000 m² telek

  • Eladó ház Balatonlelle

  • 100m²


Ár:

135 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
2 garázs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

A Your Home Immobilien megvételre kínál egy 100 m2 alapterületű felújított családi házat 2000 m2, tájépítész által épített, Toscán hangulatot idéző, teraszos kialakítású, parkosított területtel. Az ingatlan belső felújításon esett át, mely során új műanyag nyílászárók, burkolatok új fűtésrendszer és vezetékek lettek beépítve.

A beltér:

Az épület egy átmenő forgalomtól elzárt utcában, kedves szomszédok mellet, hivalkodás mentesen bújik meg. A varázslat a teraszon kezdődik. Innen bámulatos, reneszánsz stílusú kertre nyílik kilátás. A teraszról belépve kis közlekedő után egy nagyméretű, jól felszerelt amerikai konyhás nappaliba érünk. Ez a központi helye az otthonnak. Itt lehet együtt a család. Innen nyílik a három háló- és a fürdőszoba. . A belső kialakítás elegáns és praktikus. A fűtést szolgáló radiátorokat telepített cseppfolyós gáztartályról működő gázkazán biztosítja. Romantikus estéken a fa tüzelésű lemez kandalló lobogó fénye és sugárzó melege segít a hangulat kialakításában.

Az ingatlanon szerszámok tárolására alkalmas faház, fedett sütöde, dísz tó aranyhalakkal, vízesés, nagy méretű fürdő medence, kosárlabda pálya és számos dísz növény található. A Toscán stílusú tájépítészet a rekreáció és a feltöltődés lehetőségét biztosítja. A kosárlabda pályához kapcsolódó fedett filagóriában jóga, talaj torna, küzdő sport egyaránt művelhető. Az izzasztó edzések vagy a nyári nagy meleg után a medencében találhatunk felüdülést. A relaxálást a kerti tóba csobogó víz, a pompázó vízi liliomok, a kővel kirakott sétányok és a dísz növények biztosítják.. Az egész ingatlan a testi lelki felüdülés célját szolgálja. Jöjjön, győződjön meg róla személyesen. Az Ön otthona a mi szívügyünk!


Elhelyezkedés

Balatonlelle


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6654612


+36 30

Ingatlannet kód: NET6654612

Az általad megtekintett eladó balatonlellei családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 000 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 135 millió Ft, négyzetméter ára 1 350 000 Ft, ami a balatonlellei átlaghoz képest 51%-kal magasabb. Az ingatlant Csete Adorján referens a Your Home Company irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654612. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonlelle ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.