star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonmáriafürdő

  • 66 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 925 m²

    telek

Vételár:

43,9 millió Ft

Eladó ház Balatonmáriafürdő

  • 66 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 925 m² telek

  • Eladó ház Balatonmáriafürdő

  • 66m²


Ár:

43 900 000 Ft

Építés éve
1977
Szintek
2
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
nincs

Az ingatlanról:

A City Cartel ingatlaniroda eladásra kínál Balatonmáriafürdőn egy téglaépítésű, hármas sorház szélső, belső kétszintes apartman részét. A nyaraló 66 m2-es hasznos alapterülettel rendelkezik és egy 925 m2-es osztatlan közös terület tartozik hozzá.

 

Az ingatlan felosztása a következő:

a földszinten egy nappali-étkező, egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel és egy konyha található. Az emeleti részre a nappaliból kialakított lépcsőn keresztül lehet feljutni ahol egy közlekedő, egy WC kézmosóval és két hálószoba van.

 

Az ingatlan részét képezi továbbá a földszinti részen elől és hátul is egy-egy fedett terasz, illetve az emeleti részen egy fedett erkély is.

 

Közműveket tekintve a gáz kivételével minden bekötésre került, tehát a víz, a villany és a csatorna is. Fűtése nincs az ingatlannak, de a gáz a telek előtt megtalálható. Külső hőszigetelést nem kapott az épület, a nyílászárók műanyagból készültek, redőnyökkel ellátva. 

 

A nyaralót 2007-ben részben felújították. A nyílászárók, fürdőszoba burkolatok,víz- és villanyvezetékek cseréje történt.

 

Kiváló választás lehet azok számára, akik nem akarnak felújítással vesződni és kedvező áron keresnek maguknak közel a Balatonhoz ingatlant. A legközelebbi szabad strand mindössze 5-600 méterre található, kényelmes sétatávolságra. Elhelyezkedése miatt kiadás szempontjából is tökéletes, de saját célra is használható. 

 

Jöjjön és nézzük meg együtt az ingatlant, ne hagyja ki ezt a kínálkozó lehetőséget! Legyen most Ön az első!

 

További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!

Ne feledje! Nálunk Ön az első!

 

Irodáink: 
8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 
8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 
8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.

 

Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!

  
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a pénzmosás, és terrorizmus elleni adatvédelem (GDPR) értelmében a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó City Cartel Ingatlaniroda hálózat általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. 
Részletes adatkezelési tájékoztatónkat megtalálja honlapunkon.

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 - 400 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Gázvezeték a telek előtt.
Kilátás: Udvari.
Felújítva: 2007.


Helyiségek

Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Wc
nincs megadva
Közlekedő
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Nappali
nincs megadva

Elhelyezkedés

Balatonmáriafürdő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6439701


+36 70

Ingatlannet kód: NET6439701

Az általad megtekintett eladó balatonmáriafürdői sorház 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A sorházról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m², míg a hozzá tartozó teleké 925 m². További jellemzői: az építés éve 1977, a fűtés típusa nincs. A sorház ára 43,9 millió Ft, négyzetméter ára 665 152 Ft. Az ingatlant Graszl Norbert referens a City Cartel Balaton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6439701. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonmáriafürdő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.