star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonmáriafürdő

  • 90 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 608 m²

    telek

Vételár:

40 millió Ft

Eladó ház Balatonmáriafürdő

  • 90 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 608 m² telek

  • Eladó ház Balatonmáriafürdő

  • 90m²


Ár:

40 000 000 Ft

Építés éve
1980
Szobák száma
4

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok Balatonmáriafürdő egy csendes mellékutcájában egy tégla falazatú, négyszobás, kétszintes -lakóház besorolású- nyaralót, mely a Balatontól kényelmes sétával mindössze pár percnyi távolságra található.
A kétszintes épület alsó szintjén található kettő szoba, egy konyha illetve a fürdőszoba-wc, valamint az étkező, a felső szinten két szoba került kialakításra.
Az ingatlan minden közművel rendelkezik, gázcsonk a telken belül található.
A ház nyílászárói fából készítettek, hagyományos gerébtokos kivetelezésűek.
A födém fafödém, könnyített perlitbeton borítást kapott, a tető héjazata cserép.
A ház télen nem volt lakott, fűtési lehetőségként jelenleg hagyományos, hordozható cserépkályha szolgál, szükség esetén akár korszerű, elektromos fűtőpanelek elhelyezése is lehetséges.
Melegvizet elektromos bojler szolgáltat.
A telek 19 méter széles, 52 méter hosszú, parkolási lehetőség az utcán a ház előtt, valamint az udvarban van.

A négyszobás házon kívül egy garázsként engedélyezett, jelenleg egy önálló, kisebb lakóházként funkcionáló épület is található, benne egy szobával, konyha-étkezővel és fürdőszoba-wc-vel, nagyméretű fedett terasszal.
A telek Lke-1 besorolású, a max. építménymagasság 5 m, a beépíthetőség max. 30%-os lehet, a beépítési mód SZ (szabadon álló).

Az ingatlan tehermentes, a tulajdoni viszonyok rendezettek!

Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon, ahol több kép is segíti Önt a választásban! Az ár irányár, tegyen rá ajánlatot!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.


Helyiségek

Közlekedő
1m²
étkező
1m²
Fürdőszoba
1m²
Konyha
1m²
Szoba
1m²
Szoba
1m²
Szoba
1m²
Szoba
1m²

Elhelyezkedés

Balatonmáriafürdő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6531095


+36 70

Ingatlannet kód: NET6531095

Az általad megtekintett eladó balatonmáriafürdői családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 608 m². További jellemzői: az építés éve 1980. A családi ház ára 40 millió Ft, négyzetméter ára 444 444 Ft, ami a balatonmáriafürdői átlaghoz képest 38%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gérusz Judit referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6531095. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonmáriafürdő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.