star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonvilágos

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 755 m²

    telek

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó ház Balatonvilágos

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 755 m² telek

  • Eladó ház Balatonvilágos

  • 80m²


Ár:

69 900 000 Ft

Építés éve
1982
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
nincs

Az ingatlanról:

Balatonvilágoson, közel a Club Aligához, 755 nm-es, összközműves saroktelken, önálló családi ház eladó!

A lakóház besorolású, jó állapotú ingatlan, egyszintes építésű, mely 80 nm alapterületű, három egész szobás, konyha, spájz, fürdőszoba elosztású, valamint egy tágas garázs is felépítésre került.

Az épület a 80-as évek elején tömör téglából épült, a tető szerkezete megfelelő állapotú, monolit vasbeton áthidalókkal, és vasbeton koszorúval készült, ép állapotú pala héjazással fedett.

A műszaki felújítás során, pár évvel ezelőtt a ház szigetelve lett, valamint a fűtéskorszerűsítés folyamán egy kondenzációs kazán került felszerelésre, béléscsöves kéménnyel ellátva, cirkófűtéssel, radiátoros hő leadással.

Az épület elrendezése kiváló, nappali három egész szoba lett kialakítva, a szobákban hagyományos fa parketta burkolat, a nappaliban, újszerű állapotú, minőségi laminált parketta került lerakásra.

A bejáratnál egy fedett előtér került kialakításra, melyből szintén megközelíthető, a 16 nm-es garázs, és abból egy kisebb pince-kazánház.

A fürdőszoba szintén felújításra került, igényes, minőségi burkolatok használatával, valamint épített zuhanyzóval került kivitelezésre.

A gyönyörűen parkosított, füvesített telken, több termő gyümölcsfa, és egy hatalmas fügefa is található, valamint egy feddett kerti kiülő is megépítésre került.

Az ingatlan egy esetleges emeleti ráépítésével, csodálatos balatoni panoráma tárulhat elénk.

A környék nagyon csendes, átmenő forgalomtól mentes, javarészt állandó lakósokkal körbevett területen helyezkedik el.

A Club Aligai strand bejárata mindössze 500 méterre, gyalog alig 5 percre van, az Aliga vasútállomás szintén 500 méterre található, az autópálya lehajtó 3 km-re helyezkedik el.

Akár nyaralónak, akár állandó lakhatásra kiválóan alkalmas az ingatlan, jó infrastruktúrával rendelkezik.

A tehermentes ingatlan irányára: 69.900.000 Ft

Érdeklődni a megadott a telefonszámon, hétvégéken is megtekinthető az ingatlan.

Tel: 0670-622-34-42


Elhelyezkedés

Balatonvilágos


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6532183


Az általad megtekintett eladó balatonvilágosi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 33 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 755 m². További jellemzői: az építés éve 1982, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 873 750 Ft, ami a balatonvilágosi átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Gombaszögi Roland referens a Horányi Balázs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6532183. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonvilágos ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.