star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonvilágos

  • 150 m²

    alapterület
  • 400 m²

    telek

Vételár:

159,9 millió Ft

Eladó ház Balatonvilágos

  • 150 m² alapterület
  • 400 m² telek

  • Eladó ház Balatonvilágos

  • 150m²


Ár:

159 900 000 Ft

Építés éve
2022
Szintek
2
Ingatlan állapota
új építésű

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Balatonvilágos legszebb részén, a festői szépségű magaspart közvetlen közelében egy új építéű 150 m2-es, 2 szintes családi házat. 

 

A házat magánszemély építette, gondosan odafigyelve a minőségre, a legkiválóbb alapanygokból, 2022-ben készült el. Tégla építésű falazata szigetelt, a födémet 10 cm-es kőzetgyapot szigeteléssel, az aljzatbeton alatt 15 cm-es lépés álló hungarocell szigeteléssel látták el.  

 

Használatba vételi engedéllyel rendelkezik.

 

A bejárati ajtón belépve egy közlekedőbe érkezünk, ahonnan masszív, valódi keményfából készült lépcső vezet az emeleti társalgóba.

 

A földszinten kapott helyet a világos, tágas amerika - konyhás nappali. A konyha berendezéséhez az egyik falon minden kiállás kialakításra került.

 

Az ingatlanban 5 hálószoba található, ebből 2 a földszinten és 3 az emeleten kapott helyet. Egy fürdőszobával, tágas zuhanyfülkével és külön wc+ bidé helyiséggel rendelkezik az alsó szinten, és egy ezzel azonos kialakítású fürdőszobával és szintén külön illemhellyel az emeleten.

 

Minden ablak elektromosan vezérelhető redőnyökkel van ellátva és természetesen hőszigetelt nyílászárókkal.

Fűtése hőszivattyús, de gázkazánnal is fel van szerelve. A hőleadásért a radiátorok felelnek. Ezen kívül a  nappaliban található egy hűtésre - fűtésre alkalmas split klíma is. A melegvízről gázkazán gondoskodik.

 

A ház 400 m2-es telken található, mely szépen füvesített.

Kocsibeállóval rendelkezik az udvarban, ahol több autó is kényelmesen elfér.

 

Az ingatlan mindössze néhány lépésre található attól a balatonvilágosi partszakasztól, ahol  déli part egyik legcsodálatosabb panorámája tárul elénk!

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget,hogy Öné lehessen ez a mindenkor értéktartó ház!

 

Keressen bizalommal, a hét bármely napján!

Irodáink:
8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint)
8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)
8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.

Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Udvari.


Elhelyezkedés

Balatonvilágos


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6647926


A családi házról 38 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 400 m². További jellemzői: az építés éve 2022. A családi ház ára 159,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 066 000 Ft, ami a balatonvilágosi átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Alexy Eszter referens a City Cartel Balaton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647926. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonvilágos ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.