star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ballószög

  • 160 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 333 m²

    telek

Vételár:

99,8 millió Ft

Eladó ház Ballószög

  • 160 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 333 m² telek

  • Eladó ház Ballószög

  • 160m²


Ár:

99 800 000 Ft

Építés éve
2008
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó Ballószög újépítésű utcájában, igényes, varázslatos hangulatú, tágas terekkel rendelkező, 125 nm-es, nappali + 3 szobás, 2 fürdőszobás családi ház!

A nagyméretű nappaliban a fa látszógerendás mennyezet különleges egyedi hangulatot áraszt. A ház elrendezése átgondolt, így könnyen élhető a mindennapokban.
A felhasznált anyagok mindenhol prémium kategóriát képviselnek. A fűtésről korszerű kondenzációs kazán mellett, inverteres klíma és a nappaliban egy hangulatos látványkandalló gondoskodik. Az ingatlan 1333 nm-es telekre épült, ami parkosított és teljesen el van szeparálva a szomszédoktól.
A növényeket és a pázsitot fúrt kútról üzemelő automata öntözőrendszer tartja zölden. A 38 nm–es garázs 2 autó parkolására alkalmas és elektromosan nyitható Hörmann kapuval rendelkezik, ezen kívül több autó parkolása is megoldható az udvarban. A hangulatos 48 nm-es terasz lehetőséget nyújt családi/baráti összejövetelek lebonyolítására.
A biztonságról mozgásérzékelővel ellátott riasztórendszer gondoskodik.
Jellemzők:
- 50 nm nappali + amerikai konyha
- 3 hálószoba
- 2 fürdőszoba, 2 gardrób,
- télikert, háztartási helyiség, kamra
- 44- es falazat
- hő-, és hangszigetelt, 3 rétegű üvegezésű, fa nyílászárók szúnyoghálóval, fa zsalugáterrel
- látványkandalló
- parkosított udvar, automata öntözőrendszerrel
- hűtő/fűtő klíma, riasztó rendszer

Ajánlom mindenkinek, aki egy kellemes, nyugodt környéken szeretne élni egy minden igényt kielégítő családi házban!


Elhelyezkedés

Ballószög, Deák Ferenc utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6623467


+36 30

Ingatlannet kód: NET6623467

Az általad megtekintett eladó ballószögi (Deák Ferenc utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 333 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 99,8 millió Ft, négyzetméter ára 623 750 Ft, ami a ballószögi átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Koloh Viktor referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6623467. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ballószög ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.