star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ballószög

  • 75 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 604 m²

    telek

Vételár:

34,99 millió Ft

Eladó ház Ballószög

  • 75 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 604 m² telek

  • Eladó ház Ballószög

  • 75m²


Ár:

34 990 000 Ft

Építés éve
1985
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

ELADÓ KADAFALVA, ÉS BALLÓSZÖG KÖZÖTT, KÖZVETLENÜL BETONÚT MELLETT, REMEK LEHETŐSÉGEKET KÍNÁLÓ CSALÁDI HÁZ !

Az ingatlan ára a benne rejlő lehetőségek tükrében igazán versenyképes. Amennyiben ezt a különleges ajánlatot választja, nemcsak egy házat vásárol, de egy olyan lehetőséget is, amelynek keretében megvalósíthatja saját álmait és terveit.

A dupla telek azok számára kínál különleges lehetőségeket, akik szeretik a szabadtéri tevékenységeket, a kertészkedést vagy egyszerűen csak szeretnék élvezni a tágas, nyitott teret.

A legizgalmasabb lehetőség azonban kétségkívül a használati megosztással történő terjeszkedés. Az új tulajdonos ízlése és igényei szerint akár még egy ház is építhető a már meglévő infrastruktúrára alapozva, de akár ketté is osztható, és külön is eladható.
Ez nemcsak kiváló lehetőség saját használatra, de befektetési célokra is tökéletes választás.

A ház jelenlegi állapotában már magában is bővelkedik lehetőségekben. A gázkonvektoros fűtés gazdaságos és kényelmes megoldást kínál a téli időszakban, de a kandalló használata is kiváltja hűvösebb időszakot. A jelenlegi elrendezés mellett további két szoba kialakítására is van lehetőség, ezzel még inkább bővíthető a lakótér. Ezt a tulajdonosok már el is kezdték, a fedett terasz beépítésével....

Az ingatlan elhelyezkedése ideális azok számára, akik a város zajától távol, mégis közel az alapvető szolgáltatásokhoz szeretnének élni.
A DUNA HOUSE teljes kínálatával állok rendelkezésére.
INGATLAN - HITEL - ÉRTÉKBECSLÉS - ENERGETIKA
További információkért keressen a megadott elérhetőségek egyikén.

Tel.: +36-70/884-0033
E-mai: jerkovics.martin@dh.hu

Referencia szám: HZ012359


Elhelyezkedés

Ballószög


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6648482


Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6648482

Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó ballószögi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 604 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 34,99 millió Ft, négyzetméter ára 466 533 Ft, ami a ballószögi átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Jerkovics Martin referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648482. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ballószög ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.