star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balmazújváros

  • 190 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 756 m²

    telek

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó ház Balmazújváros

  • 190 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 756 m² telek

  • Eladó ház Balmazújváros

  • 190m²


Ár:

59 900 000 Ft

Építés éve
1970
Szobák száma
7 (5 + 2)

Az ingatlanról:

Ha igazán exkluzív és világos otthont keresel reális áron, akkor nem kell tovább keresgélned!

Balmazújvárosban, a város egyik legjobb adottságú városrészében, közel az épülő BMW gyárhoz, kiváló közlekedési lehetőségekkel eladó egy hatalmas, akár több generáció együttélésére is alkalmas ház csodás kerttel.

A ház egy kiváló állapotban lévő, 190 nm alapterületű, 5 szobás és 2 félszobás, 2 fürdőszobás lakóingatlan, mely egy 756 nm-es telek méretű, rendezett kertben található. A lakás nagy belmagasságú, padlófűtéssel és légkondicionálóval felszerelt, így minden igényt kielégít. Az ingatlanhoz tartozik két garázs, melyben 2 autó is kényelmesen elfér.

A ház egy olyan környéken található, ahol minden megtalálható, amire csak szükséged lehet. A környék csendes és biztonságos, így ideális választás fiatal felnőtteknek. A kertben található terasz pedig kiváló lehetőséget nyújt a pihenésre és a kikapcsolódásra.

Ha fontos, hogy CSOK és Babaváró támogatásokat is igénybe tudj venni, akkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget.

Ha bármilyen kérdésed merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot!


Elhelyezkedés

Balmazújváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6570136


+36 70

Ingatlannet kód: NET6570136


Az általad megtekintett eladó balmazújvárosi családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 39 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 190 m², míg a hozzá tartozó teleké 756 m². További jellemzői: az építés éve 1970. A családi ház ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 315 263 Ft, ami a balmazújvárosi átlaghoz képest 28%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ujlaki Gábor referens az Ujlaki Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6570136. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balmazújváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.