star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bánd

  • 70 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 400 m²

    telek

Vételár:

59,8 millió Ft

Eladó ház Bánd

  • 70 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 400 m² telek

  • Eladó ház Bánd

  • 70m²


Ár:

59 800 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cserépkályha

Az ingatlanról:

      A teljesen száraz, penésztől, nedvességtől mentes kőházat NAGY ALAPOSSÁGGAL, KELLŐ SZAKÉRTELEMMEL ÚJÍTOTTÁK FEL úgy, hogy a ház régi jellegét, stílusát meghagyták. KICSERÉLTÉK AZ EGÉSZ GÉPÉSZETET, vagyis víz, villany, szennyvíz vezetékeket. A nyílászárókat szintén újra cserélték. A ház teljes aljzatát kiszedték, majd szigetelés után újra készítették, melyre új padló burkolatot raktak.     A főfalak alá VASBETON MEGERŐSÍTÉST készítettek, ezáltal a ház rendkívül masszív alappal és falakkal rendelkezik. A TETŐSZERKEZETET IS FELÚJÍTOTTÁK, a tetőhéjazatot, modern cserépre cserélték, a lakótér mennyezetét felülről hőszigetelték.

    A fűtést két CSERÉPKÁLYHA, illetve elektromos FŰTŐPANELEK biztosítják, a melegvizet villanybojler állítja elő. Az épülethez tartozik egy kisebb melléképület és egy pince is. Az udvaron ÁSOTT KÚT van. A ház előtti udvarban több autó számára van parkolási lehetőség.

      A lakórészbe belépve egy előtérbe érkezünk, amely méreténél fogva az étkezőt is magába foglalja. Innen nyílik jobbra az egyik, KÉNYELMESEN TÁGAS SZOBA, balra pedig a nagyobb, másik szoba, melyből akár kettőt is lehet csinálni. Szemben a konyha található. A konyhából nyílik a zuhanyzós fürdőszoba. A közel 70 m2-es ház REMEK ELRENDEZÉSŰ HÁZ elhelyezkedésének köszönhetően igazán csendes, nyugodt helyen található. A vásárláshoz FALUSI CSOK,  CSOK, ÁLLAMI TÁMOGATÁS igényelhető. NÉZZE MEG az ingatlanról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” saroktól sarokig a helyiségeken!  https://my.matterport.com/show/?m=qFWnXWN6kgV

                                      TÖKÉLETES VÁLASZTÁS a jó vételhez!

HÍVJON, HOGY ÖNÉ LEGYEN ez a ritkán található, KIVÁLÓ MINŐSÉGBEN felújított ingatlan!

       A vásárláshoz bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézéssel, INGYENES CSOK és FALUSI CSOK ügyintézéssel segítünk. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.
 

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Gázvezeték a telek előtt.
Kilátás: Kertre néző.


Elhelyezkedés

Bánd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6535533


HASONLÓ INGATLANOK


98 500 000 Ft

Bánd

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 101m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6535533

Az általad megtekintett eladó bándi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 37 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 400 m². További jellemzői: a fűtés típusa cserépkályha. A családi ház ára 59,8 millió Ft, négyzetméter ára 854 286 Ft, ami a bándi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Csordás János hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6535533. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bánd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.