star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bánokszentgyörgy

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 185 m²

    telek

Vételár:

19 millió Ft

Eladó ház Bánokszentgyörgy

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 185 m² telek

  • Eladó ház Bánokszentgyörgy

  • 100m²


Ár:

19 000 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

!! Belső felújításon átesett családi ház garázzsal, kúttal, földpincével, nagy területtel eladó !!

A családi ház Bánokszentgyörgy csendes, nyugodt részén található, nagyon szép panorámával a környező dombokra és erdőkre.

Az ingatlan egy 2185 m2-es, teljesen körbekerített, kerítéssel ellátott udvarban épült fel, ahol egy 30 m2-es tároló, 2 autó beállásra alkalmas garázs, valamint egy romantikus földpince is felépítésre került.

A 100 m2-es családi házban találunk egy tágas nappalit, egy konyha-étkező együttest, egy mosókonyhát, valamint 2 hálószobát és egy fürdőszobát.

Az ingatlan az idei évben belső felújításon esett át:
- vezetékrendszere teljeskörűen cserére került (víz, villany)
- aljazat vízszigetelést, aljzatbetonozást, valamint födémszigetelést kapott
- burkolatai teljeskörűen megújultak az összes helyiségben
- a bejárati ajtó is megújult, új műanyag biztonsági ajtóra lett cserélve, ahogy az ablakok egy része is.

Az ingatlan fűtését elektromos norvég panelek biztosítják, valamit kiegészítő fűtésként egy vaskályha adja az otthon melegét.
A tégla építésű ház tetejének fedése cserép,, külső szigetelése, vakolása annak új tulajdonosára vár.

A területen egy ásott kút is található, az épületek (garázs, tároló, földpince) elszórtan helyezkednek el rajta, teljeskörűen füvesített, pár termő gyümölcsfával és díszbokorral.

A családi ház aszfaltos úton közelíthető meg.

CSOK-ra, falusi CSOK-ra, hitelre az ingatlan alkalmas!

A ház azonnal birtokba vehető.

Az ingatlan hétvégén is megtekinthető! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 358313


Elhelyezkedés

Bánokszentgyörgy, Belülről felújított ház Zalában!


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6569509


+36 70

Ingatlannet kód: NET6569509

Az általad megtekintett eladó bánokszentgyörgyi (Belülről felújított ház Zalában!) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 185 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 19 millió Ft, négyzetméter ára 190 000 Ft, ami a bánokszentgyörgyi átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Juhász Judit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6569509. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bánokszentgyörgy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.