star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Baracs

  • 1 800 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 43 495 m²

    telek

Vételár:

210 millió Ft

Eladó ház Baracs

  • 1 800 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 43 495 m² telek

  • Eladó ház Baracs

  • 1 800m²


Ár:

210 000 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

BARACSON ELADÓ A DUNA-PARTTÓL PÁR MÉTERRE ELHELYEZKEDŐ EREDMÉNYEKBEN, SIKEREKBEN GAZDAG MÚLTTAL RENDELKEZŐ LOVARDA!!!

A ló szerves része a kultúrának. A több ezeréves magyar lovas kultúra nemzeti örökségünk szerves része, amely magában hordozza az ősök tudását, mozdulatait, kapcsolatteremtő és közösséget oltalmazó képességét.

A lovarda idilli, nagy zöldfelületű 43495 nm nagyságú területen, a Duna- parttól 70 méterre található. A nagyon jó helyi adottságoknak köszönhetően több lehetőség rejlik az ingatlanban, akár lovas panzió, rendezvényközpont, sport és kulturális központ is lehet belőle.

Az ingatlan a korábbi időszakban lótenyésztő telepként (Kisbéri-félvér), valamint az ehhez kapcsolódó mesterséges megtermékenyítő állomásként üzemelt. A telep ma már inkább lovardaként, bértarásos funkcióval működik. A lovardában ma is komoly versenyeredményekkel rendelkező lovak és lovasok vannak. Déva Démosz Kisbér-félvér fedezőmén 2021-ben Szilvásvárad Championatus „A” kategória bajnoka. A sportlovak, fedezőmének mellett ígéretes csikók nevelkednek a lovardában.

A telepen box-os lótartás folyik, biztosítva a lovak szakszerű gondozását, etetését, járatását stb.
Az istálló ingatlanok sávalapokra épített tégla falazatú épületek, fa fedélszékkel, nyeregtetős kialakítással. Padozatuk tégla és agyag, kezdettől fogva a lótartás követelményeinek megfelelő kialakításúak. A telep vezetékes áramellátással, saját bevizsgált vízkúttal rendelkezik. A telepen az állattartó épületek mellett kiegészítő épületek (magtár, fedett szín, olajtároló stb.), továbbá egy ~1960 évben épített szociális (lovászlakás, iroda, társalgó) épület található. Homokos pálya, épített ugrófolyosó és jártató gép segíti a lovak felkészülését.

Amennyiben több képet és információt szeretne az ingatlanról akkor keressen bizalommal.

Baracs község a Közép-Dunántúli régióban, Fejér megye déli szegletében, a Dunaújvárosi kistérségben található. A település Dunaújvárostól 5 km-re dél-nyugatra található, Fejér megye délkeleti csücskében, a mezőföldi kistérség déli részén. Megközelíthető a 6-os számú főútról Budapest és Dunaföldvár felől, illetve az M6 -os és M8 -as autópályákról. Külterületének K-i része a Duna folyammal határos.


Elhelyezkedés

Baracs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634471


+36 70

Ingatlannet kód: NET6634471

Az általad megtekintett eladó baracsi tanya 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A tanyáról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 800 m², míg a hozzá tartozó teleké 43 495 m². A tanya ára 210 millió Ft, négyzetméter ára 116 667 Ft. Az ingatlant Motel M referens a Léczfalvy Csaba Irodavezetö irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634471. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baracs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.