star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Baracs

  • 112 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 767 m²

    telek

Vételár:

52 millió Ft

Eladó ház Baracs

  • 112 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 767 m² telek

  • Eladó ház Baracs

  • 112m²


Ár:

52 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2006
Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG NÁLUNK!

Baracson Központhoz közel, szép állapotú, 112,5 m2-es, nappali + 3 hálós, 2006-ban épült, könnyűszerkezetes családi házat kínálok megvételre!

Kiváló elosztása, élhető terei révén családosok figyelmébe ajánlom!

A tágas amerikai konyhás nappali mellett, 3 hálószobát alakítottak ki, melyek közül az egyiket ketté lehet választani, így akár 4. háló is kialakítható. Az amerikai konyhás nappali, az épület közepén helyezkedik el, innen lényegében a ház összes helyisége megközelíthető. Balra a közlekedőn keresztül lehet eljutni a két hálószobáig, melyekhez kapcsolódik a fürdőszoba és a külön helyiségben található Wc. Jobbra az amerikai konyhás nappali mögött a kiszolgáló helyiségek helyezkednek el - kamra és a kazánház - utóbbi a kert felől is megközelíthető, valamint a harmadik hálószoba és az előszoba. A konyhából is ki lehet lépni a hátsó kertbe.

Az otthon melegéről és a meleg víz ellátásról, 2 éves kondenzációs gázkazán gondoskodik. Padlófűtés van a kőburkolatú tereken, a szobákban pedig lapradiátorok a hőleadók. A fürdőben törölközőszárítós radiátor is van, valamint a kád mellett zuhanykabin is helyet kapott.

Vegyes tüzelésű kazánt is be lehet üzemelni, a kazánházban ki van alakítva kémény hozzá. A fülledt nyári napok enyhítéséről a nappaliba felszerelt 2 éves klíma gondoskodik. A tető héjazata bitumenes zsindely.

A nyílászárók műanyagok, az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek.

A gépesített konyhabútor a vételár részét képezi -12 terítékes mosogatógép, elszívó, elektromos tűzhely és a kerámia lapos főzőlap is természetesen(a konyhai szigetben).

A fenntartási költségei kedvezőek! Teljes közművel rendelkezik (víz, villany, gáz, csatorna).

A telken gyermek játszótér és térkövezett medence alap is van.

A ház lakónak biztonságáról riasztó rendszer gondoskodik.

A parkolás lemez garázsban megoldott, de hely van bőven udvari beállónak is.

Közelben iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, buszmegálló is megtalálható. Dunaújváros pedig kb 10 perces autóútra van. A háztól kb. 200 méterre van buszmegálló is.

Igazán jó választás, ha családi házban gondolkodik, nem szabad kihagyni!

Keressen bátran, jöjjön el és tekintse meg!

A ház megtekintéséhez, előzetes telefonos egyeztetés szükséges!

Referencia szám: HZ024956-IN


Elhelyezkedés

Baracs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6656056


+36 70

Ingatlannet kód: NET6656056

Az általad megtekintett eladó baracsi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 112 m², míg a hozzá tartozó teleké 767 m². További jellemzői: az építés éve 2006, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 52 millió Ft, négyzetméter ára 464 286 Ft, ami a baracsi átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Gálffy Sarolta referens a Dunaújváros irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6656056. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baracs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.