star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Barcs

  • 167 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 400 m²

    telek

Vételár:

30,9 millió Ft

Eladó ház Barcs

  • 167 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 400 m² telek

  • Eladó ház Barcs

  • 167m²


Ár:

30 900 000 Ft

Építés éve
1938
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Szép állapotban megőrzött nagypolgári otthon hatalmas tereivel, eredeti állapotban megőrzött nyílászáróival, gondozott udvarral, pincével eladó!Amennyiben Önt vonzza a múlt, a hagyomány, az ezzel járó hatalmas terek, és szívesen foglalkozna ezzel a patinás, jelenleg 4 szobás, egy szintes, akár két generációs ingatlannal, vagy befektetőként a barcsi strand közelében fekvő apartmanházat nyítna, akkor olvasson tovább!Komoly értéket képez az építészeti stílus, valamint, hogy egyetlen sarok kivételével a falazat és az alapok stabilak, a tetőszerkezet beázás mentes, a födémszerkezet ép, belógás mentes, a falak szárazak, s a belső nyílászárók szinte hihetetlen, de eredeti állapotban vannak. A külső nyílászárók is rohadásmentesek, s mivel két szárnyú hagyományos kivitelről van szó, utólagos üvegezéssel is jó hőszigetelés érhető el. A leendő tulajdonos kiváló lehetőséget kap egy impozáns családi fészek kialakítására, ahol belső átalakítással, a padlóburkolatok és falburkolatok cseréjével teljes értékű otthonhoz jut, ahol nem kell megalkudni semmivel, mert hely van bőven mindenre.Ha Ön befektető, akkor az alaprajzból adódóan könnyen két külön bejáratú apartmanthoz juthat, így duplán hasznosulhat a pénze!Ez a több mint 80 éves épület természetesen törődést igényel, de ezek közül egyetlen olyan van, mely komolyabb anyagi ráfordítást igényel. Ez pedig az egyik sarok korábbi megsüllyedése, melynek oka, hogy az épület körül az 1980-as évekig nyíltvizi árokkal oldották meg a csapadékelvezetést. A kiváltó ok tehát megszűnt több mint 30 éve, de a helyre állítás szükséges.S hogy mi lehet ebből az épületből? Nézze meg átalakítási terv javaslatunkat a hatalmas amerikai konyha-nappali-étkező egységgel, három nagy szobával, szaunás fürdővel.Jöjjön, álmodjunk, tervezzünk, számoljunk, és adjon ajánlatot, mert ilyen polgári otthon nagyon ritkán eladó!
Érdeklődni: Fekete Zsanett +36305809303

Referencia szám: HZ078731-IN


Elhelyezkedés

Barcs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6571487


Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6571487

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó barcsi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 167 m², míg a hozzá tartozó teleké 400 m². További jellemzői: az építés éve 1938, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 30,9 millió Ft, négyzetméter ára 185 030 Ft, ami a barcsi átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fekete Zsanett referens a Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6571487. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Barcs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.