star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Basal

  • 98 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 900 m²

    telek

Vételár:

13 millió Ft

Eladó ház Basal

  • 98 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 900 m² telek

  • Eladó ház Basal

  • 98m²


Ár:

13 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Nagy örömmel mutatjuk be Önnek ezt a bájos ingatlant Basalon, ami minden szempontból ideális otthon lehet egy család számára. Ezt a 2 nagy szobás, 1 kisebb szobás házat kiemelkedő lehetőségekkel kínáljuk Önnek.A házban található egy tágas előszoba, amely kellemes és barátságos hangulatot áraszt, valamint egy kényelmes konyha és fürdőszoba. Az ingatlanhoz tartozik továbbá egy kisebb melléképület is, ami kiváló lehetőséget biztosít a tárolásra vagy akár egy kis műhely kialakítására.Az ingatlan 900 négyzetméteres füvesített udvarral rendelkezik, ahol a család tagjai kényelmesen pihenhetnek és szabadidejüket tölthetik. A falu nyugodt és csendes környezetet nyújt, amely ideális a családok számára, akik szeretnének távol maradni a város zajától és stresszétől.Basaltól az alábbi városok közelíthetők meg könnyen autóval és busszal is:Pécs 45 kmDombóvár 27 kmBalatonboglár 49 kmSzigetvár 36kmFontos megemlíteni, hogy ez a ház erősen felújítandó állapotban van, így a kreatív és ügyes kezűek fantasztikus lehetőségeket találhatnak a saját elképzeléseik megvalósítására. Emellett a falusi CSOK és a babaváró támogatás is elérhetővé válik, amely még inkább könnyíti a felújítási folyamat finanszírozását.
Érdeklődni: Fekete Zsanett +36305809303

Referencia szám: HZ077690-IN


Elhelyezkedés

Basal


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6572214


Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6572214

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó basali családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 98 m², míg a hozzá tartozó teleké 900 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 13 millió Ft, négyzetméter ára 132 653 Ft. Az ingatlant Fekete Zsanett referens a Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6572214. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Basal ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.