star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bátmonostor

  • 110 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 5 471 m²

    telek

Vételár:

18,5 millió Ft

Eladó ház Bátmonostor

  • 110 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 5 471 m² telek

  • Eladó ház Bátmonostor

  • 110m²


Ár:

18 500 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Bátmonostoron, 5421 nm-s telken, 110 nm-s vegyes építésű családi ház eladó. Az ingatlanban található tágas előszoba, 2 szoba, konyha, kádas fürdőszoba, wc. 2010-ben a családi házon felújítás történt, új villanyvezetékek kerültek bekötésra, új a fürdőszoba új vízcsövekkel, új a konyhabútor, a tető újra lett lécezve. 2022-ben az ingatlanban új műanyag nyílászárók lettek beépítve. A fűtése jelenleg kályhával fatüzelés, a központi fűtés ki van alakítva fel kell újítani, a gáz az udvarban található. Az ingatlanhoz tartozik egy külön lakrész ami teljes körű felújítást igényel, igény szerint összenyitható a jelenleg lakott lakrésszel. Az udvaron található garázs, melléképületek, a hátsó udvarban 11 db nemesdió és vegyesfa van telepítve. A telek kiválóan alkalmas állattartásra, vagy gazdálkodásra jó termőtalajjal rendekezik, régebben fóliasátraztak a területen. Bátmonostor, Vaskút, Csátalja, Nagybaracska településen kisebb családi ház beszámítása lehetséges. Megtekintési szándékával, illetve felmerülő kérdéseivel keressen bizalommal. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.


Elhelyezkedés

Bátmonostor


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6538707


Baja-Best Ingatlaniroda

Baja-Best Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Baja-Best Ingatlaniroda

Baja-Best Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6538707

Baja-Best Ingatlaniroda

Baja-Best Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Baja-Best Ingatlaniroda

Baja-Best Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó bátmonostori családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 5 471 m². A családi ház ára 18,5 millió Ft, négyzetméter ára 168 182 Ft, ami a bátmonostori átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Baja-Best Ingatlaniroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6538707. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bátmonostor ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.