star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Battonya

  • 97 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 702 m²

    telek

Vételár:

15,5 millió Ft

Eladó ház Battonya

  • 97 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 702 m² telek

  • Eladó ház Battonya

  • 97m²


Ár:

15 500 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Eladó Békés vármegyében, a román határtól pár perc autóútra, Battonya város egyik fő utcájához közel, egy jó állapotú, jó elrendezésű, 4 szoba (abból egy étkező, egy pedig különálló épületrészben), fürdőszoba és WC (egyben), kamra, közlekedő és konyha helyiségekből álló 97 m2-es vegyes falazatú családi ház.
A telek 702 m2, azon füstölő, kinti WC, 3 tároló helyiség, kisebb garázs, fedett kerékpártároló és 3 ól található. A telek hátsó, kerítéssel lekerített részében gyümölcsfák találhatók.
A ház első fele vegyes falazatú, a második fele tégla. A különálló épületrész is tégla építésű.
A ház második fele (étkező, fürdőszoba és wc, kamra) 2004-ben épült, itt a tető is új, és ez a rész beépíthető tetőtérrel bír.
A házhoz épített különálló épületrész 2020-ban épült, téglából. Ez egy külön bejáratú szobát jelent.
A házba új gáz konvektorok és új ablakok kerültek beszerelésre redőnnyel, szúnyoghálóval együtt, 2-3 évvel ezelőtt. Ekkor került beépítésre az új bejárati ajtó is.
A ház jó elrendezése miatt mind kisebb mind nagyobb családoknak, vagy fiatal illetve középkorú pároknak, de akár aktívabb, nagy térre vágyó nyugdíjasoknak is alkalmas lehet.
A ház lehetőség szerint a szomszédos telekkel együtt eladó, mely szintén a tulajdonosé, és amely benne van az árban, de külön helyrajzi számot képez.
A ház igény esetén bútorozottan is eladó, de az külön megegyezés tárgyát képezi, nincs az árban.
Az ingatlan tehermentes! Arra CSOK, hitel, babaváró támogatás felvehető, melynek elintézésében szintén gyors és szakszerű segítséget tudunk Önnek nyújtani!
A ház 90 napon belül birtokba vehető adásvétel esetén.
Kérem, keressen bizalommal, amennyiben a ház felkeltette érdeklődését!
Kedvező hitelajánlatokkal (BABAVÁRÓ hitel, piaci hitel, és szabad felhasználású hitel) várjuk jelentkezését. Számos konstrukció közül választhatnak. Irodáink Szentes, Petőfi utca 12. A buszmegálló felől, és Csongrád, Fő utca 54. szám alatt várja a személyes érdeklődőket. VÁLASSZUK KI EGYÜTT AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB AJÁNLATOT! BANKI SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL!

Referencia szám: M252822-IN


Elhelyezkedés

Battonya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6578173


Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


7 000 000 Ft

5830, Battonya, Kossuth utca 57

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 151m²

11 900 000 Ft

Battonya

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 125m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6578173

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó battonyai családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 97 m², míg a hozzá tartozó teleké 702 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 15,5 millió Ft, négyzetméter ára 159 794 Ft, ami a battonyai átlaghoz képest 55%-kal magasabb. Az ingatlant Dr. Szabados Éva referens a Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6578173. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Battonya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.