star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Becsehely

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 5 850 m²

    telek

Vételár:

18,8 millió Ft

Eladó ház Becsehely

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 5 850 m² telek

  • Eladó ház Becsehely

  • 70m²


Ár:

18 800 000 Ft

Építés éve
1961
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!
Becsehely Zala vármegye Dél-Nyugati csücskében, Nagykanizsától 16 km-re található az M7-es sztráda mellett. Közvetlen szomszédsága Letenye, mely határátkelőhely Horvátország felé. Teljes népesség: 2069 fő.
A nagy telkes családi ház jelenleg telephelyként funkcionál. Egy csendes mellékutcában található. A ház 1961-ben épült téglából. Közművek közül mind a 4 megtalálható az ingatlanban.
Helyiségei: 2 hálószoba, étkezős konyha, kamra, előtér, kádas fürdőszoba egy légtérben a toalettel, fedett terasz. Az udvarban gazdasági melléképületek találhatók: nyári konyha,pince (földes),garázs, kocsiszín, pajta és állattartásra alkalmas épületek.
A melléképületek mögött a kert uralja a nagy teret, benne 100-nál több termő gyümölcsfa, rengeteg az iskolázott csemete és a nyers alapanyag. Bejáratott vevőkörrel rendelkező és jelenleg működő faiskola található ezen helyrajzi szám alatt. Ha a vevő a vállalkozást folytatja, akkor az alapanyagok térítés ellenében átvehetők.
A tulajdonviszonyai rendezettek, tehermentes, december 15-től birtokba adható ingatlan.
Ha szeretne egy olyan vállalkozást, amiből jól meg lehet élni, de azért munka is akad vele jócskán, én most egy ilyen LEHETŐSÉGET KÍNÁLOK Önnek! A telek nagysága végett egyéb telephely is kialakítható belőle, de ez az Ön fantáziájára lesz bízva!
INGATLAN BESZÁMÍTÁSI LEHETŐSÉG! Nagykanizsán a Postakert, Irtás, Kisberki utcában magasföldszinti vagy 1. emeleti, erkélyes lakást értékegyeztetéssel beszámítok a vételárba!
BIRTOKBAADÁS: 2023. DECEMBER 15-E!


Elhelyezkedés

Becsehely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6518684


Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6518684

Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó becsehelyi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 5 850 m². További jellemzői: az építés éve 1961, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 18,8 millió Ft, négyzetméter ára 268 571 Ft, ami a becsehelyi átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Multi House Ingatlan Iroda referens a Multi House Ingatlan Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6518684. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Becsehely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.