star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Békéscsaba, Jamina

  • 190 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 625 m²

    telek

Vételár:

26,5 millió Ft

Eladó ház Békéscsaba, Jamina

  • 190 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 625 m² telek

  • Eladó ház Békéscsaba, Jamina

  • 190m²


Ár:

26 500 000 Ft

Építés éve
1960
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Eladó egy statikailag jó állapotú ház Jaminában, a bányatavak közelében, csendes, nyugodt környezetben. Ideális választás akár több generáció számára is, akik szeretnék, hogy szeretteik közelükben lehessenek, de mégis megőrizzék a magánéletüket. Lakrészenként rendelkezik konyhával, fürdőszobával, WC-vel. Az első lakrész (120 nm) vegyes falazatú 3 szobás, a hátsó lakrész ( kb. 70 nm tégla falazattal) 2 szobás. A meleg vizet villanybojler, télen a fűtést vegyes tüzelésű kazán biztosítja külön házrészenként. A gázcsonk az udvaron belül található, de a házba nincs bevezetve. Tájolásának köszönhetően jó lehetőség van napelem telepítésére is.
A családi ház nagy kerttel rendelkezik (1625 nm), gazdálkodásra, pihenésre alkalmas. Az udvar első része hangulatos "rózsa kert", virágokkal teli, tavirózsás kis tavacskával kiépített, a hátsó kertben most termőre forduló gyümölcsfák vannak. A ház mögött található egy nagy tároló helyiség, amely garázsnak is könnyen átalakítható, továbbá fedett szín, ólak és egy nagy pince.
A kert locsolása 80 m mély fúrt kúttal megoldható, egy víztartály is ki van alakítva hozzá.

Kiváló lehetőség horgászoknak is, hiszen 8-10 perc sétával már a vízpartnál lehetünk!
Az ingatlan egy kisebb házra, házrészre is elcserélhető érték egyeztetéssel!

Hívjon, egyeztessünk időpontot, és tekintse meg az ingatlant! Irodánk teljeskörű segítséget nyújt az adás-vétel sikeres lebonyolításában. alacsony fenntartás, csendes utca, külön fürdő és wc, udvari gépjárműbeálló lehetőség, fúrt kút, garázs lehetőség
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Békéscsaba, Jamina, Jamina


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6537074


+36 70

Ingatlannet kód: NET6537074


Az általad megtekintett eladó Békéscsaba, jaminai (Jamina) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 190 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 625 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 26,5 millió Ft, négyzetméter ára 139 474 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 55%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Koszecz Andrea referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6537074. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba, Jamina ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.