star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Békéscsaba, Jamina

  • 80 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 6 129 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó ház Békéscsaba, Jamina

  • 80 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 6 129 m² telek

  • Eladó ház Békéscsaba, Jamina

  • 80m²


Ár:

29 900 000 Ft

Építés éve
1940
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Kivételes lehetőség Jaminában, 6129 m²-es telekkel, 80 m²-es házzal, és lehetőséggel az önellátásra! A hangulat vidéki és nyugodt, azonban a városi élet garantálja, hogy mindig könnyedén hozzáférhet a legfontosabb szolgáltatásokhoz. Az ingatlan könnyen megközelíthető, jó a közlekedés. A telek tágas, zöld terület, amely ideális a kertészkedésre, állattartásra vagy akár saját zöldség- és gyümölcskert kialakítására.
A bányatavak közelsége pedig növeli az ingatlan vonzerejét. Pár száz méterre (pár perc sétával) elérhetőek a tópartok, ahol élvezheti a környék különleges természeti adottságait.

A ház jelenlegi állapotában lakható, azonnal költözhető, de akár lehetőséget ad arra is, hogy saját ízlése szerint alakítsa ki álmai otthonát. Bővítés esetén nagyobb családoknak vagy akár több generáció együttélésére is alkalmas lehet. Statikailag jó állapotban van, tető szerkezete stabil, tégla alapon vegyes falazatú. A teljes közmű be van vezetve, elektromos hálózata 3 fázissal rendelkezik (3 x 25A).
A telken fúrt kút, melléképület és garázs is van. (A melléképület és a garázs tégla épület.)
Ha szívesen élvezné a nyugalom és a vidéki élet adta lehetőségeket, mindezt a város adta lehetőségekkel, akkor ez a telek és ház a tökéletes választás Önnek!

A több, mint 6000 m²-es telek akár osztható is, így több társasház építésére is alkalmas. Utcafronti szélessége kb. 35 m, és mivel nyeles telek, a hátsó rész kb. 50 m széles.
Ha építkezni szeretne:
- maximális építmény magasság: 4,5 m
- övezeti besorolása: falusias lakó (Lf-OK1)
- maximális beépíthetősége: 30 %

Tehát ha szeretne egy saját otthont kialakítani, ahol a csend és a nyugalom mellett a gazdálkodási lehetőség is adott, akkor ne habozzon, hívjon! Vagy ha társasházak építésében gondolkodik, akkor is keressen bizalommal és tekintse meg az ingatlant!
Irodánk teljeskörű segítséget nyújt az adás-vétel sikeres lebonyolításában. Rendelkezésünkre áll tapasztalt, megbízható ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző is! csendes utca, jó közlekedés, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, fúrt kút, melléképület, garázs lehetőség
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Békéscsaba, Jamina, Jamina


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6550687


+36 70

Ingatlannet kód: NET6550687


Az általad megtekintett eladó Békéscsaba, jaminai (Jamina) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 6 129 m². További jellemzői: az építés éve 1940, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 373 750 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Koszecz Andrea referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6550687. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba, Jamina ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.