star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Békéscsaba

  • 30 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 1 500 m²

    telek

Vételár:

11,9 millió Ft

Eladó ház Békéscsaba

  • 30 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 1 500 m² telek

  • Eladó ház Békéscsaba

  • 30m²


Ár:

11 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Szobák száma
1 (0 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Eladó 2 szobás házrész Csaba központjában!

Eladó Békéscsabán a központban egy felújítandó 2 szobás házrész. A ház felújítása folyamatban van jelenleg is! Az ingatlan egy közös használatú közel 1500 m2-es udvaron található, ahol további 6 lakás lett kialakítva. A társasházban a lakóközösség kiváló és barátságos. Az ingatlanhoz tartozik egy viszonylag nagy 7 m2-es fedett terasz is. Az udvar rendezett és zárható. A házrész külön mérőórákkal rendelkezik.
Az utcán a parkolás teljesen díjmentes, az ott kiépített parkolókban, ahol szinte soha nem kell helyet keresni. Az ingatlan közelében szinte minden megtalálható élelmiszerbolt, gyógyszertár, iskola, óvoda és egy játszótér is, de ha ez nem elég a sétáló utca is gyalogosan kb. 2 perc alatt megközelíthető. A ház fűtéséről gázkonvektor gondoskodik, illetve a melegvizet villanybojler szolgáltatja. A ház rezsije igen alacsony, mivel a mérete sem túl nagy. Kiváló lehetősség akár befektetési, vagy diák lakás kialakítására is. Kisebb anyagi ráfordítással kiváló garzon kialakítására alkalmas ingatlan. Az ingatlan 1/1 tulajdonban van és teher mentes!

A házrész összes lakható területe: 30 m2.
Az terasz mérete: 7 m2.

Ammenyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló elhelyezkedésű, belvárosi, 2 szobás házrész, vagy bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban hívjon bizalommal a: 06 / 70 457-4392 es telefonszámon a hét bármelyik napján. alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, terasz, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, fúrt kút, amerikai konyha
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Békéscsaba, Békéscsaba


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6195671


Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6195671

Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó békéscsabai (Békéscsaba) házrész 1 szobával rendelkezik (ebből 0 egész szoba és 1 félszoba). A házrészről 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 30 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 500 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A házrész ára 11,9 millió Ft, négyzetméter ára 396 667 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 40%-kal magasabb. Az ingatlant Szentléleki Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6195671. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.