star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Békéscsaba

  • 150 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 088 m²

    telek

Vételár:

35,9 millió Ft

Eladó ház Békéscsaba

  • 150 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 088 m² telek

  • Eladó ház Békéscsaba

  • 150m²


Ár:

35 900 000 Ft

Építés éve
1960
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Békéscsabán a Tesco-hoz közel eladó egy vegyes falazatú (nagy része tégla) családi ház. A Szarvasi úttól nem messze, jó közlekedési lehetőséggel, ugyanakkor mégis csendes utcában található. Nagycsalád részére kiváló lehetőség, hiszen az 5 szoba kényelmes és élhető teret biztosít az új tulajdonosának.
Az ingatlan folyamatosan karbantartott volt és bár gépészetileg nem a legkorszerűbb, de minden működik, és akár költözhető, lakható is azonnal.
A több mint 1000 nm-es telek hátsó udvara tökéletes lehetőséget nyújt pihenéshez, vagy egy veteményes kert, de akár játszótér is kialakítható benne. A ház ideális választás lehet azok számára, akik szeretnének elszakadni a város zajától és egy nyugodt környezetben élni.

Ha szeretne több információt kapni erről az ingatlanról, vagy szeretné személyesen is megtekinteni, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot!
Irodánk teljeskörű segítséget nyújt az adás-vétel sikeres lebonyolításában. Rendelkezésünkre áll tapasztalt, megbízható ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző is! csendes utca, jó közlekedés, kertrész, külön fürdő és wc, terasz, udvari gépjárműbeálló lehetőség, fúrt kút, melléképület, dupla garázs
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Békéscsaba, Békéscsaba


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6543609


+36 70

Ingatlannet kód: NET6543609


Az általad megtekintett eladó békéscsabai (Békéscsaba) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 088 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 35,9 millió Ft, négyzetméter ára 239 333 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Koszecz Andrea referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6543609. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.