star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Békéscsaba

  • 123 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 427 m²

    telek

Vételár:

55,9 millió Ft

Eladó ház Békéscsaba

  • 123 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 427 m² telek

  • Eladó ház Békéscsaba

  • 123m²


Ár:

55 900 000 Ft

Építés éve
2023
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Új építésű családi ház Békéscsabán!

A ház szerkezetkész állapotban állt évekig, befejezése idén folytatódott, jelenleg is építés alatt áll, napról napra kedvezőbb készenléti állapotba kerül, csak a burkolatok hiányoznak és a belső nyílászárók, így az új tulajdonos kiválaszthatja a neki tetsző színeket!
Pontosításért érdemes megtekintenie személyesen, és egyeztetni!

Az udvar 427 m2-es, az utca felől jó állapotú kerítéssel és kis- és nagykapuval kerített! Az udvaron Frühwald burkolatú járdák és bejáró került kialakításra.

Az épület alatt egy 30 m2-es, száraz, kifogástalan állapotú pince található, melynek egy részében hőtőkamra került kialakításra.

A földszint lakótere 46,5 m2, a konyha-étkező helyiséggel egy légterű nappali, illetve WC és zuhanyzó található ezen a szinten, a nappaliból egy vasbeton szerkezetű lépcsőn keresztül juthatunk a tetőtérbe. Ezen kívül a földszinten kialakításra került, egy dupla garázs, amely elektromos, magasított garázskapuval ellátott, így akár magasabb autó, kisteherautó tárolására is alkalmas. Szintén a földszinten található egy 45 m2-es üvegház, ami akár télikertként, vagy pihenő, szabadidős helyiségként, akár wellness helyiségnek is kialakítható, mivel víz és szennyvíz ebben a helyiségben is kiépítésre került.

Az épület tetőtere 46 m2 hasznos területű, három hálószoba, egy fürdőszoba, szárítóhelyiség/mosókonyha került kialakításra.

Az épület tégla falazattal épült, homlokzata és tetőtere hőszigetelt, a külső nyílászárók újak, 3 rétegű, műanyag szerkezetek. A fűtési rendszer teljesen kiépítésre került, a kazán és a radiátorok (ezek megvannak, az ár tartalmazza) felhelyezésével működőképes!

Főbb jellemzők:

- 427 m2 telek
- 123 m2 lakótér
- 28 m2 garázs
- 45 m2 üvegház/tároló
- Frühwald járdák és kocsibejáró, jó állapotú, falazott kerítés
- Homlokzat hőszigetelése
- Új fűtési rendszer
- Minden helyiségben új aljzatbeton
- Új víz, szennyvízhálózat
- Falak glettelése, festése
- Új elektromos hálózat

A ház kiváló műszaki állapotú, tágas, világos, emellett családias környezetben helyezkedik el!

Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos térítésmentes jogi tanácsadást biztosít!
Bank semleges, díjmentes hitel tanácsadással is hozzájárulunk, hogy megtalálja az ön számára legkedvezőbb megoldást! csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, redőnyözött, új nyílászárók, elektromos garázskapu, pince, melléképület, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, dupla garázs
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Békéscsaba, Áchim András lakótelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6584595


+36 70

Ingatlannet kód: NET6584595


Az általad megtekintett eladó békéscsabai (Áchim András lakótelep) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 123 m², míg a hozzá tartozó teleké 427 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 55,9 millió Ft, négyzetméter ára 454 472 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 30%-kal magasabb. Az ingatlant Cseke Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6584595. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.