star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Békéscsaba

  • 130 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 304 m²

    telek

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó ház Békéscsaba

  • 130 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 304 m² telek

  • Eladó ház Békéscsaba

  • 130m²


Ár:

49 900 000 Ft

Építés éve
1965
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
vegyes

A beltér:

Szőlő utcában, szépen rendben tartott, nagy, parkos kerttel rendelkező 2 generációs családi ház eladó.
Az 1300 nm-es telken elhelyezkedő ingatlan nagypolgári stílusban épült, ezt a stílust a tulajdonos igyekezett megtartani és ötvözni a modern jegyekkel.
A főépület 105 nm, melyben 2 nagy utcafronti és egy kisebb udvari hálószoba, napfényes étkezős konyha, kamra és zuhanyzós fürdő (külön WC-vel) található.
Fűtését gáz cirkó kazán látja el. A kedvező fekvésnek, a részben felújított tetőnek és a vastag tégla (néhány helyen vegyes) falazatnak köszönhetően a hőmérséklet minden évszakban kellemes a házban.
Az épület folytatásában található a vintage stílusban felújított, 31 nm-es lakrész (mely a kamránál összenyitható a főépülettel). Ebben egy konyha, nagy hálószoba és kádas valamint zuhanyzós fürdőszoba (WC-vel) található.
Ennek a folytatásában nyári konyha, döngölt földes nagy kamra, egy tároló és fedett grill terasz kapott helyet a szép, parkosított kert szomszédságában.
Az ingatlanhoz tartozik egy szerelőaknás dupla garázs (beton födémmel, padlásterében a gyerekeknek kialakított dühöngővel).
Az ingatlan tökéletes választás nagycsaládosoknak illetve több generáció összeköltözéséhez, hiszen a környéken minden megtalálható(óvoda iskola, bolt, buszmegálló, játszótér, stb.), ami a különböző korosztály egyedi igényének megfelelő.


Elhelyezkedés

Békéscsaba, Szőlő utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6608372


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6608372

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó békéscsabai (Szőlő utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 304 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 383 846 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Filadelfi Ágnes referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6608372. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.