star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Békéscsaba

  • 90 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 581 m²

    telek

Vételár:

41,6 millió Ft

Eladó ház Békéscsaba

  • 90 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 581 m² telek

  • Eladó ház Békéscsaba

  • 90m²


Ár:

41 600 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Békéscsaba - Jamina városrészén, annak frekventált területén kínálok eladásra egy igényes, egyedi megoldásokkal teli, részben korszerűsített és felújított családi házat.
Az ingatlan egy 581 m2-es telken helyezkedik el, hasznos alapterülete 90 m2. Ezen kívül található még egy, a főépülettel összenyitott, de külön bejárattal is rendelkező hátsó részen egy kerti konyha, tusoló WC-vel, és egy garázs is. A ház vegyes falazatú, kívülről hungarocell szigetelés és nemesvakolat borítja. Fűtésére szokatlan módon sokféle alternatívát alakított ki a jelenlegi tulajdonos: konvektoros fűtés, elektromos fűtőpanelek, kandalló, látványkandalló, légkondícionáló.
Az épület egy 5 kW-os napelemrendszerrel van ellátva, amely az éves felhasznált áramfogyasztásban jelentős megtakarítást eredményez.
A főépületben 3+1 szoba található. A nappali a teljesen egyedi fa burkolatnak és a különlegesen szép kék szövet berakásnak köszönhetően igazán hangulatos érzetet biztosít, ennek fokozására a helyiségben elhelyezésre került kandalló és látványkandalló is.
További 2 kényelmes méretű szoba egymástól távolabb, külön bejárattal rendelkezik, az egyikből viszont további szobában találhatjuk magunkat, amelyből akár egy babaszoba vagy gardrób is kialakítható.
A konyha és fürdőszoba korszerűsítése az új tulajdonosra vár, megadva az esélyt a saját igények, elképzelések kialakítására.
A hátsó rész egy felújítás után akár a ház bővítésére vagy külön lakrészként is szolgálhat, mivel az egyik szobából és az udvarról is külön bejárattal rendelkezik.
Az udvar első- és hátsó részre osztható, amely kerítéssel van elválasztva. Az első egy nagyon szépen gondozott, füvesített terület, amelyen a következő kényelmi és aktív pihenéshez is alkalmas elemek találhatók: egy betonozott kocsibejáró, egy épület melletti fedett terasz, egy kis kerti tó, kerti tusoló, a füvesített területen egy másik fedett pergola szalonnasütővel, gondozott tujasor. Továbbá az autóval beállást egy betonozott kocsibejáró teszi kényelmessé.
Amennyiben a leírtak és a képek alapján úgy gondolja, hogy ez a ház a maga apró különlegességeivel, egyedi megoldásaival, ugyanakkor a konyhát és fürdőt tekintve a saját igények kialakításának lehetőségeivel tökéletes választás lenne az Ön és családja részére, ne habozzon felhívni, egyeztessünk időpontot megtekintésre.
A tulajdonost érdekli csere is nem belvárosi, földszint-1. emeleti lakásra, értékegyeztetéssel.
Hitellel kapcsolatban kollégánk ingyenesen készséggel tájékoztatja Önt a jelenleg elérhető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről.

Referencia szám: M266202


Elhelyezkedés

Békéscsaba


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6626640


Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6626640

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó békéscsabai családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 581 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 41,6 millió Ft, négyzetméter ára 462 222 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 32%-kal magasabb. Az ingatlant Miklósik Zoltán referens a Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626640. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.