star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Békéscsaba

  • 93 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 11 813 m²

    telek

Vételár:

11 millió Ft

Eladó ház Békéscsaba

  • 93 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 11 813 m² telek

  • Eladó ház Békéscsaba

  • 93m²


Ár:

11 000 000 Ft

Építés éve
1940
Szobák száma
2
Fűtés
szén-fa (egyéb)
Fal építési anyaga
vályog

A beltér:

Ez a különleges tanya, amely egy 1,18 hektáros területen terül el, befektetési lehetőségnek is kíválóan alkalmas. Ez a lehetőség arra vár, hogy új életet leheljünk ebbe a csodálatos helybe!

Bár jelenleg az ingatlan rossz állapotban van, ne hagyd figyelmen kívül az átalakítás és felújítás lehetőségeit! Az ingatlanhoz tartozik egy melléképület is, amely bontásra szorul.

Az ingatlanhoz tartozik továbbá 14 kisebb telek is, amelyek már a tulajdoni lapon is szerepelnek külön helyrajzi számon.

Békéscsabán, a Kastély Szőlők területén található, amely egyre inkább beépülő városrész. Könnyen megközelíthető, aszfaltozott úton lehet eljutni oda, közelében pedig megtalálhatóak a Kankalin utca és az Ormay sor.


Elhelyezkedés

Békéscsaba, Juhász utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6641505


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6641505

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó békéscsabai (Juhász utca) tanya 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A tanyáról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 93 m², míg a hozzá tartozó teleké 11 813 m². További jellemzői: az építés éve 1940, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A tanya ára 11 millió Ft, négyzetméter ára 118 280 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 38%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Misik István referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641505. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.