star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Beloiannisz

  • 64 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 813 m²

    telek

Vételár:

22 millió Ft

Eladó ház Beloiannisz

  • 64 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 813 m² telek

  • Eladó ház Beloiannisz

  • 64m²


Ár:

22 000 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

ELADÓ 64 m2-es CSALÁDI HÁZ BELOIANNISZBAN, 813 m2-es TELEKKEL!!

Helyiségei: előszoba, amerikai konyhás nappali étkezővel, 2 hálószoba, tágas fürdőszoba, mosókonyha, közlekedő, fedett terasz.

Műszaki adatok:
Tégla falazatú épület, az udvar felőli oldalon szigeteléssel. A tető pala fedésű. Nyílászáró vegyesen fa és 2 rétegű műanyag szerkezetűek. A csatorna, víz csöveket, villany vezetékeket kicserélték és a villanyóra szekrényt. Fűtéséről jelenleg egy kandalló gondoskodik a ház központi részén. Lehetőség van elektromos fűtőpanelek felhelyezésére, ehhez a konnektorok már megvannak. Közművek: víz, csatorna, villany, illetve a telken bent van a gázcsonk.

2 irányból biztosított a bejárás. Elől a ház melletti nagykapun, illetve a telek végében egy másik nagykapun keresztül.
Az udvaron kerti csap és kisebb fa szerkezetű tároló is helyet kapott.

Beloiannisz, Görögfalu néven egyaránt emlegetett község, Fejér vármegye Dunaújvárosi járásában található. Vasúti közlekedés szempontjából Budapest-Pusztaszabolcs vonalon, Iváncsa megállóhelyről 45 perc alatt megközelíthető a főváros. A vasútállomás elérhető közelségben, 1800 méterre van. Az M6 autópálya szintén perceken belül rendelkezésre áll.

Ha kedvező áron keres ingatlant és egy élhető, csendes településen szeretné megtalálni otthonát, ez a hirdetés Önnek szól. Hívjon bizalommal bármikor megtekintéssel kapcsolatban és további információkért!


Elhelyezkedés

Beloiannisz


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641317


Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


60 000 000 Ft

Beloiannisz

  • Szobák: 7
  • Alapterület: 200m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641317

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Léczfalvy Csaba Irodavezetö

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó beloianniszi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 64 m², míg a hozzá tartozó teleké 813 m². A családi ház ára 22 millió Ft, négyzetméter ára 343 750 Ft, ami a beloianniszi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Matkovics Nikolett referens a Léczfalvy Csaba Irodavezetö irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641317. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Beloiannisz ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.