star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bicske

  • 85 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 134 m²

    telek

Vételár:

54,99 millió Ft

Eladó ház Bicske

  • 85 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 134 m² telek

  • Eladó ház Bicske

  • 85m²


Ár:

54 990 000 Ft

Építés éve
2022
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődő!Szeretném bemutatni Önnek ezt a varázslatos családi házat, amely mindent megad, amire egy otthonban vágyik. Ez az ingatlan a kényelem és a praktikum tökéletes kombinációja, és ideális választás lehet Ön és családja számára. Hadd meséljek néhány részletet erről a különleges ingatlanról!Ez a családi ház egy tágas és gondosan tervezett 1134 négyzetméteres telken helyezkedik el. Ez azt jelenti, hogy elegendő hely áll rendelkezésére, hogy megvalósítsa álmait, és kialakítsa az udvarát a saját elképzelései szerint.Az ingatlan maga 85 négyzetméteres, és kényelmes elrendezést kínál Önnek és családjának. Az 3 hálószobával és egy nappalival rendelkezik, amelyek tökéletesen alkalmasak a pihentető éjszakai alváshoz és a közös időtöltéshez. A nagy terek és az átgondolt elrendezés biztosítja a kényelmet és a tágas érzetet minden helyiségben.A családi házhoz tartozik egy kényelmes terasz is, ahol élvezheti a szabadban töltött időt és a friss levegőt. Ez a terület tökéletes helyszínt nyújt a pihenéshez, a baráti összejövetelekhez vagy akár a grillezéshez.Az ingatlan további előnye, hogy rendelkezik egy beépíthető tetőtérrel. Ez az extra tér lehetőséget ad arra, hogy további hálószobákat, dolgozószobát vagy akár játékteret alakítson ki, ahol mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő felhasználást.A családi ház kiváló helyen található, közel a központhoz, így könnyen hozzáférhet az összes szükséges szolgáltatáshoz és kényelmi lehetőséghez. Boltok, iskolák és a vasútállomás is könnyen elérhető távolságban vannak, ami még kényelmesebbé teszi mindennapi életét.Ha szeretne megszabadulni a város nyüzsgésétől, de mégis közel lenni mindenhez, akkor ez az ingatlan Önnek szól!Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Ha szeretné megtudni többet erről az ingatlanról, vagy megtekintené személyesen, ne habozzon felvenni a kapcsolatot velem !Várjuk hívását!


Elhelyezkedés

Bicske


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6589655


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6589655

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó bicskei családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 134 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 54,99 millió Ft, négyzetméter ára 646 941 Ft, ami a bicskei átlaghoz képest 29%-kal magasabb. Az ingatlant Máté Szabolcs referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6589655. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bicske ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.