star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bocfölde

  • 176 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 800 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó ház Bocfölde

  • 176 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 800 m² telek

  • Eladó ház Bocfölde

  • 176m²


Ár:

39 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1989
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Bocfölde csendes mellékutcájában eladó ez a 3 szintes 176m2 össz alapterületű családiház. (Földszint+Emelet+Pinceszint)
Bocfölde egy kisebb Zala megyei település, mely a természetközeli és csendes, Zalaegerszegtől mindössze 6 perc autózásra fekszik és azok számára a legideálisabb, akik a nyugodt, de mégis tartalmas vidéki életet részesítik előnyben.
Ez az otthon tökéletes választás lehet azok számára, akik egy tágas, több generációnak is elegendő helyet kínáló ingatlant keresnek.
Az épület 1988-ban épült, masszív tégla szerkezetű. Pár évvel ezelőtt kapott egy 5cm-es szigetelést. A fűtésről a pincében található gázkazán gondoskodik, de a nappaliban van egy fatüzelésű kályha is.A terület 800m2, a ház része egy 16m2-es garázs, ahonnan közvetlenül be lehet menni a lakótérbe, de van az udvarban egy betonalappal rendelkező önálló garázs is.
A szép kertre nyíló kilátás minden évszakban csodálatos látványt nyújt. A kertben gyümölcsfák és rengeteg hagymás virág biztosítja évről évre a színeket.
Amennyiben megtekintené az ingatlant személyesen is, kérem keressen elérhetőségeimen.Ügyfeleink hitellehetőségeit pénzügyi szakértőnk ingyenes felméri és segít a folyamatokat végig vinni.


Elhelyezkedés

Bocfölde


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6647462


Bekő Zoltánné Brigitta

Bekő Zoltánné Brigitta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6647462

Bekő Zoltánné Brigitta

Bekő Zoltánné Brigitta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó boföldi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 176 m², míg a hozzá tartozó teleké 800 m². További jellemzői: az építés éve 1989, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 226 705 Ft, ami a boföldi átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bekő Zoltánné Brigitta referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647462. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bocfölde ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.